ČERVAR: Ne mogu više, razočaran sam, odlazim iz reprezentacije!!! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan ČERVAR: Ne mogu više, razočaran sam, odlazim iz reprezentacije!!!

ČERVAR: Ne mogu više, razočaran sam, odlazim iz reprezentacije!!!

Marko Marjanović
0 komentar

Razočaran nakon poraza od Argentine koji je značajno smanjio šanse Hrvatske za plasman u četvrtfinale, selektor Lino Červar rekao je da će napustiti kormilo nacionalnog tima nakon šampionata!

-Preuzimam odgovornost, razočaran sam i jako iznenađen. Iznenađen sam načinom na koji je moja ekipa odigrala odlučujuću utakmicu na Svetskom prvenstvu, ali odgovoran sam ja kao trener. Razočaran sam pristupim igri u najvažnijoj utakmici. Ja više ne mogu da nastavim sa ovim, ponosan sam na sve što sam uradio, ali vreme je da preuzme neko drugi. Nisam navikao da ovako gubim utakmice. Na Savezu je da pronađe mog naslednika, apelujem da treba biti oprezan pri izboru, slede kvalifikacije za Olimpijske Igre. – rekao je Červar u kameru RTL-a odmah nakon poraza od Argentine!

Hrvatskoj je za plasman u četvrtfinale neophodna pobeda nad Danskom u poslednjem kolu, kao i trijumf Katara protiv Argentine.

-Naravno da šansa postoji i da se treba boriti, ja nisam odustao od ovog prvenstva, ali ovo što govorim odnosi se na budućnost. Ponosan sam na sve što sam uradio sa reprezentacijom u prethodnih 20 godina. Jednostavno, za mene kao trenera je poražavajuće da ekipa ovako odigra utakmicu koja je ključna za plasman u četvrfinale – dodao je iskusni stručnjak.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball