Balkan-Handball.com

Cingesar i Mišković nove uzdanice Maribora!

RK Maribor Branik ne odustaje od filozofije dovođenja talentovanih igrača iz regiona. Jedan od njih koji će u narednoj sezoni igrati u „Taboru“ je hrvatski pivotmen Dominik Mišković (21), koji dolazi iz redova treće snage tamošnjeg rukometa – Varaždina. Drugo pojačanje je Darko Cingesar, bivši igrač Gorenja, koji može igrati na poziciji levog krila, ali i u bekovskoj liniji.

Maribor će ovu sezonu gotovo sigurno završiti na trećem mestu u slovenačkom šampionatu. Klub želi da se priključi SEHA GAZPROM South Stream ligi.

One Comment

  1. DAN

    19/04/2014 at 05:17

    Veliki i neosporni talent sa vrhunskom rukometnom tehnikom je Darko Cingesar koji je završio isve „rukometne škole“ izatoje kao igrač veoma upotrebljiv na višepozicija koje je sposoban odigrati na svetskom nivou ! Svaka njegovalopta kao ikretanje po terenu su vrhunsko sofisticirani ! – Imao je maler sa povredama siguran sam zbog pogrešnog i nedovoljnog “ pravog“ trreninga kojega će u novom klubu sigurno dokazati pod palicom trenera Maribora , prof.rukometa i doktora rukometa g.Šibile ! -Moralno voljni element je kod Darka neosporan kao i sam rukometni talenat ima svetski i vrhunski ! – Darko je kao i njegov mladji brat ljudski veoma lepo i zdravo vaspitan !
    Srećno Darko ! – Verjami vase in samo z pridnim delom boš sigurno prišel tamo kamor želiš

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *