Cingesar i Mišković nove uzdanice Maribora! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Cingesar i Mišković nove uzdanice Maribora!

Cingesar i Mišković nove uzdanice Maribora!

zika.bogdanovic
1 komentar

RK Maribor Branik ne odustaje od filozofije dovođenja talentovanih igrača iz regiona. Jedan od njih koji će u narednoj sezoni igrati u „Taboru“ je hrvatski pivotmen Dominik Mišković (21), koji dolazi iz redova treće snage tamošnjeg rukometa – Varaždina. Drugo pojačanje je Darko Cingesar, bivši igrač Gorenja, koji može igrati na poziciji levog krila, ali i u bekovskoj liniji.

Maribor će ovu sezonu gotovo sigurno završiti na trećem mestu u slovenačkom šampionatu. Klub želi da se priključi SEHA GAZPROM South Stream ligi.

Možda vam se dopadne

1 komentar

DAN 19/04/2014 - 05:17

Veliki i neosporni talent sa vrhunskom rukometnom tehnikom je Darko Cingesar koji je završio isve „rukometne škole“ izatoje kao igrač veoma upotrebljiv na višepozicija koje je sposoban odigrati na svetskom nivou ! Svaka njegovalopta kao ikretanje po terenu su vrhunsko sofisticirani ! – Imao je maler sa povredama siguran sam zbog pogrešnog i nedovoljnog “ pravog“ trreninga kojega će u novom klubu sigurno dokazati pod palicom trenera Maribora , prof.rukometa i doktora rukometa g.Šibile ! -Moralno voljni element je kod Darka neosporan kao i sam rukometni talenat ima svetski i vrhunski ! – Darko je kao i njegov mladji brat ljudski veoma lepo i zdravo vaspitan !
Srećno Darko ! – Verjami vase in samo z pridnim delom boš sigurno prišel tamo kamor želiš

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball