Rastali se Duško Milić i Lovćen - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanCrna Gora Rastali se Duško Milić i Lovćen

Rastali se Duško Milić i Lovćen

Marko Marjanović
0 komentar

Saradnja RK Lovćen i Duška Milića, sporazumno je raskinuta nakon četiri sezone. Stručnjak koji je na Cetinje doneo tri šampionske titule i dva Kupa odlazi četiri kola pre kraja prvenstva.

Lovćen je praktično bez ikakve šanse da odbrani šampionski tron, jer ima šest bodova manje od neprikosnovene Budvanske rivijere. Ostala je još šansa za odbranu Kupa, a Cetinjani će u polufinalu, 20. maja u Podgorici, igrati upravo protiv Budvana.

Umesto 60-godišnjeg Podgoričanina, ekipu će do kraja sezone voditi sportski direktor Petar Vujanović i trener golmana Goran Vujović.

-RK Lovćen i Duško Milić, posle gotovo četiri godine, sporazumno su raskinuli saradnju. Na čelu sa Duškom Milićem naš klub je osvojio tri uzastopne titule šampiona (sezone 2018/19, 2019/20. i 2020/21) , kao i dva nacionalna kupa (sezone 2019/20. i 2020/21). Ostvarenim rezultatima Milić se svrstao u red najtrofejnih trenera našeg kluba, a ujedno je i trener koji je najduže ostao na klupi, u jednom mandatu. Čast i zadovoljstvo je bilo sarađivati sa, pre svega, izuzetnim čovekom, sjajnim stručnjakom, pedagogom, poštenim i predanim radnikom kakav je Duško Milić. Vrata RK Lovćen uvek će mu biti otvorena! Ekipu će u narednom periodu voditi sportski direktor Petar Vujanović, a u radu će mu pomagati trener golmana Goran Vujović – piše u saopštenju Lovćena.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.