Crvena zvezda sa novim sponzorom u sezonu 2023/2024 - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Crvena zvezda sa novim sponzorom u sezonu 2023/2024

Crvena zvezda sa novim sponzorom u sezonu 2023/2024

zika.bogdanovic
0 komentar

Crvena zvezda više nije Grundfos, već Primobet, a da li će i koliko to pobošljati utisak od prošle sezone kada su završili kao sedmi uprkos brojnim problemima, ostaje da se vidi u nastupajućoj koja za crveno-bele počinje gradskim derbijem sa Obilićem.

,Rezultate priprema ćemo videti tek kad počne prvenstvo. Vojvodina je bez dileme prvi favorit za titulu i ne verujem da će ove sezone iko moći da joj priđe. Metaloplastika Elixir i Dinamo imaju timove koji su ozbiljni konkurenti za plej-of, a uz njih tu su i Partizan i Dubočica 54. Mi ćemo verovatno pričekati i tražiti svoje mesto tu negde na sredini tabele, a ako se ukaže prilika, naravno da ćemo pokušati da se nađemo među četiri najbolja tima na kraju sezone. Novi igrači se polako prilagođavaju i videćemo koliki će biti njihov doprinos u ovom prvenstvu. Atmosfera je odlična, svi su vredni i radni, a tek kada počne prva utakmica videćemo rezultate svog rada“, rekao je novi trener Zvezde, Anton Bukilić i dodao:

,,Sačuvali smo prvu postavu od prošle sezone, osim golmana, jer su nas napustila sva tri čuvara mreže. Doveli smo dva nova golmana – Nikolu Radovanovića i Miloša Kovačevića, a pored toga pojačali smo se i na bekovskim pozicijama, kao i na poziciji pivota. Sa strane su došli Nikola Grubić, Nemanja Đurašković i Dušan Andrejević, a sve ostalo su mlađi igrači. Priključili smo nekoliko rukometaša iz našeg drugog tima, tako da u sastavu imamo spoj iskustva i mladosti. Imali smo pet pripremnih utakmica, rezultati su bili pozitivni, tako da mogu biti zadovoljan odrađenim pripremama i zalaganjem igrača. Što se tiče samog prvenstva i prve utakmice, teško je sada bilo šta prognozirati. Svi su uložili trud i napor tokom leta i žele što bolje da započnu takmičenje“, zaključio je Anton Bukilić.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball