„DEČKO KOJI OBEĆAVA“ u Našicama, Dominik Kuzmanović: Očekivanja su jako velika – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

„DEČKO KOJI OBEĆAVA“ u Našicama, Dominik Kuzmanović: Očekivanja su jako velika

Hrvatski vicešampioni iz Našica, rukometaši Nexe-a nastavili su pripreme u punom sastavu nakon što im se posle desetodnevne samoizolacije zbog pozitivnog testa na korona virus, priključio i srpski reprezentativac Živan Pešić.

Našičani vredno rade pod palicom kondicijskog trenera Mirka Krola, a priliku da se širem auditorijumu predstavi preko klupske TV iskoristio je i mladi kadetski reprezentativni golman, Dominik Kuzmanović, koji je ovog leta stigao iz Dugog Sela.

    • Prije svega bih rekao da se u Našicama osjećam kao kod kuće, cijela ekipa me je prihvatila i moja očekivanja su jako velika. Vidim da se u klubu radi na jednoj izuzetno visokoj razini i znam da ću morati uložiti jako puno truda u budućim izazovima. Čeka me dosta posla i nadam se da ću opravdati očekivanja koja su preda mnom. Dolazim iz Dugog Sela koje je slično Našicama tako da sam se za ovo kratko vrijeme provedeno ovdje već privikao na ovakav način rada, no nedostajat će mi prijatelji, ali to ipak nije veliki problem – rekao je Dominik Kuzmanović.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *