OPORAVIO SE OD COVID 19: Živan Pešić ponovo u timu Nexe-a - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan OPORAVIO SE OD COVID 19: Živan Pešić ponovo u timu Nexe-a

OPORAVIO SE OD COVID 19: Živan Pešić ponovo u timu Nexe-a

zika.bogdanovic
0 komentar

Dobre vesti stižu iz Slavonije, gde je RK Nexe objavio da će ekipa ponovo biti u punom sastavu posle oporavka srpskog reprezentativca Živana Pešića od korona virusa. Na startu priprema robusni pivotmen bio je pozitivan na COVID 19, pa je vreme provodio u samoizolaciji, sve do dobitka negativnog testa koji ga opet stavlja na raspolaganje treneru Hrvoju Horvatu.

  • Jako dobro se osjećam i da jedva čekam večerašnji trening. S koronom je krenulo tako da sam početkom sedmog mjeseca dobio laganu temperaturu koja je trajala samo jedan dan i to je bilo sve od simptoma. Nakon što sam došao u Našice odmah mi je stigao rezultat testa kojeg sam napravio u Srbiji i on je pokazao da sam pozitivan na COVID-19. Nisam bio u kontaktu sa suigračima kao ni s upravom nego sam odmah otišao u samoizolaciju u kojoj sam proveo desetak dana. Zatim smo u našičkoj bolnici odradili dva testa koja su se pokazali negativnim te sam sada i službeno zdrav. Činjenica je da malo kasnim s pripremama, ali sve ću to ubrzo nadoknaditi – rekao je Živan te je nastavio razgovor o vremenu provedenom u samoizolaciji.
  • Bio sam u stalnom kontaktu sa suigračima, trenerima, fizioterapeutima, liječnikom i predsjednikom kluba i oni su cijelo vrijeme bili upoznati s mojim zdravstvenim stanjem. Srećom, u tih desetak dana samoizolacije nisam imao nikakvih simptoma i osjećao sam se zdravim. Vjerujem da sam se zarazio na jednom vjenčanju na kojem sam bio na kraju lipnja pošto nisam izlazio nigdje drugdje, samo mi taj događaj pada na pamet. Također trebam napomenuti da se nitko iz moje bliže obitelji nije zarazio mada smo bili u stalnom kontaktu. Pred nam je prijateljska utakmica koja bi se trebala odigrati ovog petka i ja bih bio najsretniji da nastupim na njoj pošto sam željan utakmica i lopte, ali trener Hrvoje Horvatu ima zadnju riječ. I na kraju ćemo prijeći na jednu veseliju temu – 1. kolovoza se ženim, vjenčanje će biti samo kod matičara, a svatove za veći broj ljudi planiramo iduće godine – zaključio je Pešić za klupski sajt.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball