Direktor SRL, Dejan Milenković: Regularnost i transparentnost - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Direktor SRL, Dejan Milenković: Regularnost i transparentnost

Direktor SRL, Dejan Milenković: Regularnost i transparentnost

zika.bogdanovic
0 komentar

Novi direktor Super lige Srbije, Dejan Milenković, predstavio se klubovima i široj javnosti na žrebanju za sezonu 2023/2024. Nekadašnji rukometaš Jagodine, kasnije sudije i delegat, vodiće takmičenje prema odluci UO Rukometnog saveza Srbije koji je preuzeo takmičenje od udruženja klubova ARKUS:

,,Kao što već znate, Rukometni savez Srbije doneo je odluku da samostalno vodi superligaško takmičenje, a nakon toga je Upravni odbor odlučio da mene imenuje za direktora Super rukometne lige. To je za mene velika čast, ali ujedno i velika obaveza. Prilikom dogovora o preuzimanju ove važne funkcije, neki zajednički cilj definisan je u tri tačke.

Na prvom mestu su regularnost i transparentnost takmičenja. Regularnost znači da ćemo se u svim situacijama slepo držati pravila Rukometnog saveza Srbije i zakona Republike Srbije. Transparentnost podrazumeva da sve što radimo bude što je više moguće javno, kako prema klubovima i službenim licima, tako i prema Savezu, koji je organizator ovog takmičenja. 

Na drugom mestu je medijska pokrivenost. Kao što znamo, u današnje vreme medijska pokrivenost je vrlo bitna. Prošle godine smo imali ugovore sa Arenom i RTS-om, nosilac ugovora je Rukometni savez Srbije, tako da očekujem da i u ovoj sezoni imamo isti broj prenosa. Mislim da je kvantitativno taj broj sasvim zadovoljavajući. Sa druge strane, ono što svi zajedno treba da unapredimo, počev od nas predstavnika Super rukometne lige i Rukometnog saveza Srbije, ali i vas u klubovima, jeste da iskoristimo marketinški potencijal tih prenosa, koji u prethodnom vremenu nismo iskoristili. Kroz saradnju sa medijima, nadamo se da ćemo dobiti značajniji medijski prostor, a ujedno treba iskoristiti potencijal društvenih mreža kao što je to rađeno prethodnih sezona. 

Treći cilj koji smo zacrtali jeste da napravimo ambijent koji će biti stabilan, a koji će stvoriti poštovanje u javnom prostoru svih činilaca – klubova, rukometnih radnika, predstavnika Saveza i predstavnika Lige. Što se tiče mojih saradnika i mene, nastojaćemo da budemo maksimalno korektni, jer samo tako možemo da stvorimo stabilan ambijent, u kom klubovi mogu da rastu, i u kom možemo doći do novih sponzora, koji su nam neophodni da unapredimo takmičenje“, istakao je  Dejan Milenković, direktor Super rukometne lige. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball