Druga diskusija SEHA eksperata uz direktan prenos iz Skoplja - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Druga diskusija SEHA eksperata uz direktan prenos iz Skoplja

Druga diskusija SEHA eksperata uz direktan prenos iz Skoplja

Marko Marjanović
0 komentar

Šest velikih imena iz sveta rukometa, tačnije iz više sfera našeg sporta, učestvovaće u otvorenoj diskusiji dan pred start fajnal-fora SEHA Gasprom lige u Skoplju. Teme koje će se u četvrtak, 12. aprila naći na stolu, jeu budućnost rukometa u regionu, od sportskog do marketinškog aspekta, značaj učešća u regionalnom nadmetanju i trenutni položaj klupskog i reprezentativnog rukometa.

Diskusija na prošlogodišnjem fajnal foru u Brestu bila je prva takvog karaktera, a cilj je da postane tradicija, tako da će se eksperti iz različitih rukometnih oblasti naći za stolom i u makedonskoj prestonici.

Među njima će biti Božidar Đurković, potpresednik SEHA Gasprom Lige, predsednik takmičarske komisije EHF-a, kao i Rukometnog saveza Srbije, Boris Zapožnjikov, potpresednik SEHA Gasprom lige i predstavnik Gasproma, Siniša Ostoić, generalni direktor SEHA Gasprom lige, Života Bogdanović, osnivač i urednik portala Balkan – Handball.com, Igor Anić, igrač Celja Pl, i David Davis, pomoćni trener prvaka Evrope Vardara. 

Takođe, svi akreditovani novinari moći će da prisustvuju sastanku. 

Diskusija u dvorani „Jane Sandanski“ počinje u 20.00, uz direktan prenos, odnosno live stream na zvaničnoj Fejsbuk stranici SEHA Gasprom lige. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball