Balkan-Handball.com

Druga pobeda nad Alžirom!

U drugom prijateljskom meču u sklopu priprema za baraž mečeve sa Česima, reprezentacija Srbije je u Kragujevcu, još ubedljivije nego pre dva dana u Vršcu, savladala selekciju Alžira 44:26 (18:11). Pred 500 gledalaca u hali „Jezero", „Orlovi" su demonstrirali nadmoć tokom čitavog meča, a selektor Cvetković je pružio šansu svim reprezentativcima, koji su isprobali različite taktičke varijante. Najefikasniji u redovima Srbije, bili su Ivan Nikčević i Alem Toskić sa po pet golova.

Ono što raduje jeste informacija da se reprezentacija polako kompletira. Na ovom meču,  zaigrali su Žarko Šešum i Marko Vujin, posle završetka obaveza u mađarskom šampionatu. Uskoro će se ekipi priključiti i Danijel Anđelković, a jedino će Vukašin Rajković zbog obaveza prema klubu u Nemačkoj morati da sačeka do 1. jula. Nikola Kojić je takođe u sastavu i krenuće sa treninzima.


Srbija – Alžir 44:26 (18:11)

Srbija: Stanić, Počuča, Pejanović, Bojinović 4, Nikčević 5, Prodanović 4, Vujin 3, Šešum 2, Vučković 2, Ilić 3, Marković 4, Toskić 5, Stojanović 4, Ćorović 2, Đukić 2, Nikolić 4.

Ž.B 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *