Drugi turnir „HAND TO HAND“ BANJALUKA 2019 od 6. do 8. septembra – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Drugi turnir „HAND TO HAND“ BANJALUKA 2019 od 6. do 8. septembra

Drugi Međunarodni omladinski rukometni turnir „HAND TO HAND“ BANJALUKA 2019 za dečake u kategorijama do 15 i 17 godina biće održan u Banjaluci od šestog do osmog septembra, saopštili su organizatori. 
 
Turnir u znak sećanja na proslavljenog rukometaša Momu Golića, održaće se na tri lokacije – JU Sportski centar „Borik“, Sportska dvorana “Centar“ i USD (Kampus) u Banjaluci  u periodu od 06. do 08. septembra 2019. godine.
 
– Nadam se da će naši gosti biti zadovoljni i ovog puta kao što su bili i prošle godine.  Želio sam nešto posvetiti svom pokojnom ocu Momi Golić koji je čitav svoj život podredio rukometu odnosno RK Borac i na osnovu toga rodila se ideja o organizaciji turnira koji će se evo već drugi put održati u našem gradu. Uz nesebičnu pomoć mojih saradnika sve je spremno da ugostimo preko 400 sudionika ove manifestacije. Cilj nam je da djeci iz regiona a i šire u budućnosti priredimo, u našem rukometnom gradu, jedan nezaboravan vikend koji neće biti vezan samo za rukomet. Naša Banjaluka zaslužuje jedan tradicinalni turnir na vrhunskom nivou – kaže organizator turnira, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i osvajač medalja, Nebojša Golić.

Promoteri ovog turnira kao i prošle godine su Danijel Šarić i Andrej Golić.

Na ovogodišnjem turniru učešće su potvrdili Borac, PPD Zagreb, Dugo Selo, Partizan, Maksimir Pastela, Skuru IK(Švedska), Veszprem, Koprivnica, Zaprešić, Lokomotiva Brčko, Kozara K. Dubica i drugi…

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *