EHF donirao 1500 lopti srpskim klubovima - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan EHF donirao 1500 lopti srpskim klubovima

EHF donirao 1500 lopti srpskim klubovima

zika.bogdanovic
0 komentar

Rukometni Savez Srbije i Evropska rukometna federacija održali su danas manifestaciju pod sloganom ,,Sa rukometnom loptom u zdraviju budućnost” u beogradskoj hali SPORT EKO.

Najuspešnijim ekipama mlađih kategorija sa prvenstava Srbije kao i klubovima lošijeg materijalnog stanja podeljeno je 1500 rukometnih lopti koje je donirala Evropska rukometna federacija. Specijalni gost manifestacije bio je Žan Brijo predsednik Evropske rukometne federacije. ,,Od kada sam došao ovde osećam se kao da sam došao kući. Ovo je divan događaj i verujem da su mnogi od vas budući rukometni šampioni. Nadam se da ćete uživati u igrama reprezentativki kao što ste uživali u šampionatu u januaru.“, osmehnuvši se rekao je Brijo.

Najveće oduševljenje u prepunoj hali SPORT EKO izazvalo je istrčavanje na parket kapitena ženske rukometne reprezentacije Andree Lekić. ,,Pre nekih petnaest godina ja sam bila tu gde ste vi sada, počinjala sam da se bavim najboljim sportom na svetu. Verujem da će već za nekoliko godina neko od vas zaigrati za reprezentaciju.“, poručila je kapiten okupljenim mladim sportistima.

U muzičkom delu nastupila su deca koja su izvela himnu Evropskog prvenstva ,,Nikad ne zaboravi” i to obe verzije i na srpskom i na engleskom jeziku.

U sportskom delu učestvovali su bivši rukometni asovi, osvajači medalja na Olimpijadi, svetskim i evropskim prvenstvima, poput Svetlane Kitić, Dragice Đurić, Žikice Milosavljevića, Nenada Peruničića, Tanje Medved…

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball