ЕP kadetkinja: Srbija preko Ukrajine do prvog mesta u grupi - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan ЕP kadetkinja: Srbija preko Ukrajine do prvog mesta u grupi

ЕP kadetkinja: Srbija preko Ukrajine do prvog mesta u grupi

Uroš Samardžić
1 komentar

Ženska kadetska reprezentacija Srbije nastavila je sa dobrim igrama na Evropskom prvenstvu druge divizije u Gruziji, gde je u trećem kolu savladala Ukrajinu. Nakon 60 minuta borbe u Tbilisiju, izabranice Marka Krstića bile su bolje 33:20 (14:8).
Srpkinje su još jednom od starta meča nametnule svoj ritam igre, rano stekle lepu zalihu golova, te su do kraja meča konstantno uspevale da razliku povećaju. Na kraju, u direktnoj borbi za prvo mesto u grupi, Ukrajina je ispraćena sa „-13“. Najbolja u pobedničkom sastavu bila je Aleksanda Krstić sa devet postignutih golova, dok je šest dodala Milica Pap. Za najbolju igračicu na utakmci proglašena je Katarina Mitrović, koja je posle meča istakla da je izuzetno ponosna na tim.

  • Tri vrlo važne pobede su iza nas. Sada moramo da se koncentrišemo na Bugarsku. Ostavile smo srce na terenu u svakoj utakmici, i zbog toga idemo u polufinale kao prvoplasirane. Ponosna sam na devojke“!

Marko Krstić, selektor kadetske reprezentacije dodao je da tim iz utakmice u utakmicu napreduje.

  • Pokazali smo i protiv Ukrajine da ekipa iz utakmice u utakmicu raste i i gra sve bolje. Odličnom igramo smo neutralisali njihove najbolje igračice i potvrdili prvo mesto u gurpi. Sutrašnji meč sa Bugarskom ćemo iskoristiti da se što bolje spremimo za polufinale“.

Naredni meč Srbija igra u četvrtak od 12 časova protiv selekcije Bugarske.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Miljan 07/08/2019 - 16:12

Daj bre o cemu vi to??? B divisija, veliki treneri ispali steiz A divizije!!!

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball