Goluža: "Izvinjavam se svima" - Vuković: "Dosadile mi bronze" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Goluža: „Izvinjavam se svima“ – Vuković: „Dosadile mi bronze“

Goluža: „Izvinjavam se svima“ – Vuković: „Dosadile mi bronze“

zika.bogdanovic
0 komentar

Razočaranje i nemoć na licima hrvatskih reprezentativaca i selektora nakon poraza od Danske u polufinalu Svetskog prvenstva u Barseloni. Četa Ulrika Vilbeka, bila je večeras bolja, i to niko ne spori, a kako je treći uzastopni poraz u polufinalima velikog takmičenja prokomentarisao Drago Vuković:

– Ne znam šta se događa, gubimo treće polufinale zaredom na velikim prvenstvima. Igramo odlično sve do tada. Ne znam, glavama nismo bili tu večeras. Pokušavam da nađem gde je problem. Funkcionišemo dobro sve do te utakmice. Moramo izvući neke pouke. Potrošli smo se, igrali smo puno utakmica. Hteli smo večeras, ali od prvog minuta, to nije bilo to. Kao ni protiv Francuske u Londonu – rekao je Vuković za HRT i dodao:

– Dosadile su mi bronze. Svi smo želeli u finale. Treba dići glavu gore.

Ni selektor Slavko Goluža, nije imao bolji komentar onoga što se desilo:

– Izvinjavam se svima. Sav trud koji smo uložili, bacilli smo za pet, šest minuta našeg lošeg ulaska u utakmicu. Nismo ušli u utakmicu kako treba, nismo dobro stajali. Ne ide to tako protiv Danske. Bez obzira na sve, puno je bilo stvari o kojima nisam hteo da pričam. Duvnjak je imao temperature. Vuković, u koga smo polagali mnogo nade, jer je bio odmoran od Francuske, povredio se. Nije išlo. Naleteli smo na raspoloženu Dansku, razbranili Landina, iskoristili su sve naše greške. Moramo se skupiti i dati sve od sebe da pobedimo za bronzu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball