Goluža respektuje Katar (21), ali: Bolji smo, ne bi trebalo biti problema - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Goluža respektuje Katar (21), ali: Bolji smo, ne bi trebalo biti problema

Goluža respektuje Katar (21), ali: Bolji smo, ne bi trebalo biti problema

zika.bogdanovic
0 komentar

Reprezentacija Hrvatske otvara juniorsko SP mečom sa Katarom u Ljubuškom od 21 čas. Selektor Slavko Goluža ima respekt prema selekciji Dragana Zovka, ali je uveren da će njegova reprezentacija pobediti…

– Katar nije loša reprezentacija, imaju četiri igrača iz BiH, među kojima je i vratar. S obzirom da nam je to prva utakmica na ovom Svjetskom prvenstvu, bit će sigurno malo nervoze. Ali, uz dobar pristup ne bi trebalo biti problema, mi smo kvalitetnija momčad. Dobro smo se pripremili za prvenstvo, unatoč tome što su nam pripreme malo poremetile ozljede Obranovića, Vuglača te Šime Ivića koji je imao virozu pa nije mogao trenirati. Odrađivali smo kraće treninge ali jačeg intenziteta. Moram reći i da su u Međugorju, gdje smo smješteni uvjeti odlični, ljudi su nas lijepo prihvatili, a vjerujem da ćemo u Ljubuškom imati veliku podrsku navijača, pa ćemo se osjećati kao kod kuće, rekao je izbornik hrvatske juniorske reprezentacije Slavko Goluža.

Hrvatska je u grupi B s Katarom, Alžirom, Holandijom, Nemačkom i Švajcarskom.

– U skupini imamo jake protivnike, prije svega mislim na Njemačku i Švicarsku, no želja nam je u drugi krug natjecanja ući sa što vise bodova i čekati slabijeg protivnika u nastavku, iako se križamo s jakom grupom u kojoj su između ostalih i Srbija, Danska i Francuska, istakao je Goluža.

SP 2013 SPECIJAL

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball