Goluža smenjen, Dvoršek trener C.O Zagreba! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Goluža smenjen, Dvoršek trener C.O Zagreba!

Goluža smenjen, Dvoršek trener C.O Zagreba!

zika.bogdanovic
1 komentar

Prema nezvaničnim informacijama iz Zagreba, Slavko Goluža, smenjen je sa mesta trenera C.O Zagreba, a ekipu će do kraja sezone, ali u narednoj voditi njegov pomoćnik, Boris Dvoršek. Da nešto nije u redu u Zagrebu, govorila je i promena u stručnom štabu, kada su smenjeni Golužini pomoćnici, Babić i Tomljanović, a Dvoršek uvršten u stručni štab nakon rada u omladinskoj školi kluba. Loši rezultati, eliminacija iz EHF Lige šampiona već posle preliminarne faze, kao i igra „toplo-hladno“ u SEHI, gde su ljubitelja rukometa bili svedoci i meča sa Metalurgom, kada su Zagrepčani jedva savladali rezervni sastav Skopljanaca, došli su Goluži glave.

Meč sa Metalurgom je bio i njegov poslednji na klupi Zagrepčana. Posle toga su Zagrepčani odigrali dva – na Cetinju i u Kupu Hrvatske protiv Bjelovara sa Dvoršekom na klupi. Tada je postalo jasno da nešto nije u redu, iako je sportski direktor kluba Božidar Jović tvrdio suprotno:

Ne, sve je u redu. Goluža je trener Zagreba i izbornik reprezentacije. Nije došao, otišao je u Celje, pogledat će ogled između Hamburga i Slovenaca u Ligi prvaka, vidjeti na djelu Vorija, Duvnjaka i Lackovića, koji igraju za njemački klub, jer reprezentaciju očekuju sad kvalifikacije za Euro 2014., igraju protiv Mađara –rekao je Jović za Dubrovački Vijesnik pre par dana.

DVORŠEK „U SEDLU“

Boris Dvoršek je sezonu započeo kao vođa omladinske škole C.O Zagreba. Ranije je bio pomoćnik Vladimiru Canjugi u ženskoj reprezentaciji Hrvatske, a ima i iskustvo vođenja Medvešćaka, odnosno, rukometašica Trešnjevke.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball