Balkan-Handball.com

Hrvati na Portugalce, Dominiković: Odbrana i samo odbrana, oni su favoriti broj 1

Trener juniorske reprezentacije Hrvatske, Davor Dominiković, bio je zadovoljan urađenim u četvrtfinalu Svetskog prvenstva sa Tunisom i najavio polufinale sa Portugalcima u subotu od 20.30 časova.

Čestitao bih prije svega dečkima što su sačuvali hladnu glavu, kada smo u drugom poluvremenu u nekoliko navrata, imali priliku da se odvojimo na 6-7 pogodaka razlike, ali to nismo uspjeli pa nas je ponovno čupala obrana. Tako je bilo u nekim trenucima i u prvom poluvremenu. I  trener Dinko Đanković i ja stalno ponavljamo, i nećemo odustati od toga obrana i samo obrana. 
Treba nam odmor jer smo imali dva izuzetno teška, zahtjevna susreta u dva dana. Veliki posao do sada su odradili svi ljudi u stožeru, od trenera vratara Marko Markiša, kondicijskog trenera Danijela Brajkovića, preko fizioterapeuta Željka Kercela i tehnika Zdravka Miirilovića, koji radi čuda da nam nađe bačvu za hladu kupku i najbrži mogući oporavak. Što se tiče Portugala, ponovit ću ono što sam i ranije govorio, oni su za mene i prije prvenstva bili favorit broj jedan. Nakon naše utakmice prišao sam njihovom izborniku i to ponovio, te mu rekao da ćemo se mi sigurno ponovno sresti – zaključio je Dominiković.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *