Balkan-Handball.com

MENJA DOMINIKOVIĆA: Ivandija novi pomoćnik Line Červara

Silvio Ivandija zameniće Davora Dominikovića u ulozi pomoćnika Line Červara u stručnom štabu reprezentacije Hrvatske. Hrvatski rukometni Savez oglasio se saopštenjem u kome je naveo i razloge za promenu na klupi posle jednog zajedničkog takmičenja koje su Červar i njegov bivši učenik Dominiković, proveli zajedno.

„Budući je hrvatska muška seniorska reprezentacija izborila šesto mjesto na Svjetskom prvenstvu u siječnju, te osigurala kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju, i tako ispunila zacrtani cilj, Hrvatski rukometni savez je u dogovoru s Davorom Dominikovićem donio odluku da on više ne bude pomoćnik izbornika Line Červara, s obzirom na brojne klupske obveze, ali i obveze koje ima s juniorskom reprezentacijom koju ovoga ljeta očekuje Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj od 13. do 27. srpnja. Kako je to jedan od prioriteta Hrvatskog rukometnog saveza u ovoj godini, čelni ljudi HRS-a su u dogovoru s Davorom Dominikovićem procijenili da je to u ovom trenutku najbolje moguće rješenje za sve.
 
Hrvatski rukometni savez koristi priliku da se zahvali Davoru Dominikoviću na suradnji u seniorskoj reprezentaciji u proteklom razdoblju. Davor Dominiković je bivši dugogodišnji reprezentativac i igrač, osvajač brojnih hrvatskih medalja i trofeja, s izvrsnom trenerskom perspektivom i stoga vjerujemo da je ovo najbolje rješenje za sve, u okviru kojega može sva svoja znanja i potencijale prenijeti novim generacijama kojima je bio sportski uzor“, stoji u saopštenju HRS.

Podsetimo, Červarovi pomoćnici na početku drugog mandata bili su Zlatko Saračević i Hrvoje Horvat, koji su mu pomagali na EURO 2018 u Hrvatskoj.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *