Hrvatska IMA generaciju, Panza: Poljaci škola za budućnost - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Hrvatska IMA generaciju, Panza: Poljaci škola za budućnost

Hrvatska IMA generaciju, Panza: Poljaci škola za budućnost

zika.bogdanovic
0 komentar

Ako se po jutru dan poznaje, Hrvatska će imati lepih rezultata sa generacijom 1998. Lepo selektiranu ekipu sa Jaganjcem, Erešom i ostalim momcima koju predvodi Luka Panza, lepo je i gledati na četvrtom međunarodnom turniru „Rukomet je moja budućnost“, gde su Hrvati osvojili prvo mesto u grupi pobedama nad Makedonijom 41:25 i Katarom 32:11, te remijem sa Poljskom 32:32.

  • Katar nije bio rival po meri, ali smo i mi imali bolji pristup nego što je to bio u utakmici sa Poljacima. To je bio naš jedini cilj za ovu utakmicu – rekao je trener Panza nakon poslednjeg meča u grupi i prokomentarisao pad protiv Poljaka u drugom poluvremenu:

  • Pali smo jer smo zatvorili utakmicu u glavama. Dobro je da nam se to desilo. Rekao sam momcima i u svlačionici da nam je to jedan žuti karton, bezbolno je i neće koštati, ali sutra u nekom njihovom odrastanju,  u pravim utakmicama na velikim prvenstvima, to može da biti skupa škola.

I pored impresivnog sastava, Hrvatska nije kompletna u Bugojnu, fali još par momaka….

  • Fali nekoliko igrača koji su bili na okupljanjima, ali mi nemamo B i C reprezentaciju. Uvek smo Hrvatska i uvek očekujem maksimum, ko god da je tu, moramo se u takvom svetlu prezentiraju – jasan je Panza.

Hrvatska igra sa Srbijom polufinale u subotu od 19 časova.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball