Hrvatska pali motore, Slavko Goluža: Hvala Srbima što su nam izašli u susret - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Hrvatska pali motore, Slavko Goluža: Hvala Srbima što su nam izašli u susret

Hrvatska pali motore, Slavko Goluža: Hvala Srbima što su nam izašli u susret

zika.bogdanovic
0 komentar

Hrvatska počinje poslednje dve nedelje priprema za SP 2015. Sa spiska onih koji su odradili prvi deo priprema u Umagu otpali su Lovro Šprem i Mario Vuglač, ali se priključio Domagoj Duvnjak, tako da je u igri 18 igrača za putnike u Dohu.

-Ostalo je 14 dana do Svjetskog prvenstva te smo si zadali odlazak u kvalifikacije za Olimpijske igre, a nakon toga ćemo si zadati novi cilj. Ne razmišljamo daleko, trenutno razmišljamo samo o tome da se što bolje pripremimo i o prvoj utakmici s Austrijom.  Naš sustav rada se zna i nećemo otići od njega. Taj sustav nam je kroz obranu i napad donio rezultate. Naravno, neke stvari ćemo nadograditi . Sve će se bazirati na obrani, samo obrana u trčanje – rekao je Goluža i prokomentarisao otkazivanje prijateljskih mečeva sa Mađarskom, odnosno, prijateljsku ruku koja je stigla iz Srbije:

-Nema se tu što skrivati. Moram se zahvaliti savezu Srbije koji nam je izašao u susret. Ne želim govoriti o Mađarima koji su ispali nekorektni prema nama. Bili smo u situaciji da nismo imali protivnika, a Srbija nam je na našu zamolbu uskočila. Dobro će nam doći te dvije utakmice iako smo više volje igrati u sredini priprema kako bi imali više vremena za popraviti stvari. Međutim, moramo biti sretni što imamo protivnika. Nadam se da će sve biti u redu te da će sve proći u fer i korektnom tonu, od publike do igrača na terenu.

NAJVEROVATNIJE 16 PUTNIKA ZA KATAR

-Nakon pripremne utakmice imat ćemo još dva dana treninga, a nakon toga imamo još dva dana u Kataru gdje ćemo imati vremena za posljednje dogovore.Najvjerojatnije će ići 16 imena. U ponedjeljak ćemo imati snimku ozljede Josipa Valčića i saznat ćemo u kojem je stanju. Ima još dosta rada pred nama i ne daj bože nekih novih neželjenih povreda i situacija. U Zagreb se vraćamo 12. siječnja i tada će se znati konačan spisak.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.