Balkan-Handball.com

Gobac izabrao naslednika – Ivana Balića – Veclar to nazvao „spekulacijom“

Kao bomba odjeknula je vest u Hrvatskoj prvog dana nove godine o završetku karijere Ivana Balića narednog leta i njegovom imenovanju za koordinatora za muški rukomet, funkciji koju je godinama obavljao Zoran Gobac. Najmoćniji čovek hrvatskog rukometa oglasio preko index.hr i izjavio:

– S Ivanom smo u pregovorima već dvije godine. U srpnju, kada mu istekne ugovor u Njemačkoj, Ivano će se vratiti u hrvatski rukomet u ulozi koordinatora. Dakle, igračka karijera jednog od najvećih završava, a počinje jedna druga, nadamo se svi, jednako uspješna. Nikakvi repovi iza Londona i Olimpijskih igara nisu ostali, on je izrazio želju da se vrati u hrvatski rukomet, a kao najveći igrač svih vremena, naravno da je dobrodošao. Goluža je dobio mjesto izbornika, vratit će se i Pero i mnogi koji su zadužili hrvatski rukomet – rekao je Goluža, ali je brzi demanti stigao iz Veclara.

Nemački tim za koga Balić nastupa već drugu sezonu, prokomentarisao je ovu vest:

– To je spekulacija, ništa više. Imamo odlične odnose sa Balićem i njegovim zastupnikom. Mi ćemo pregovore obaviti nakon praznika. Sigurni smo da Balić to ne bi uradio pre razgovora sa nama, zato ovakve vesti primamo relaksirani – rekao je gen-sek kluba Bjorn Seipp.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *