Hrvatska u paklu Herninga sanja finale: Ovo zlato niko ne želi više od nas - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Hrvatska u paklu Herninga sanja finale: Ovo zlato niko ne želi više od nas

Hrvatska u paklu Herninga sanja finale: Ovo zlato niko ne želi više od nas

zika.bogdanovic
2 komentari

Kopenhagen, Orhus, Herning. To je ruta koju su priželjkivali svi navijači u Hrvatskoj, kao i oni koji u završnici podržavaju rukometaše Slavka Goluže. Hrvatski selektor nije bio previše rečit pred polufinalni duel sa Danskom, koji je na program u petak od 21:

– Treba smanjiti euforiju. Ostali smo u četiri najbolje ekipe, ne samo u Evropi, već na svetu. Sigurno neće biti lako. Dance respektujemo, ne samo zbog njihove snage, već i zbog podrške koju će imati sa tribina. No, imamo i mi svoje adute, o kojima ne bih puno pričao. Ostale su četiri najbolje ekipe. Važan faktor će biti sreća – rekao je Goluža, kome će ovo biti peto uzastopno polufinale na velikim takmičenjima (ako se pored tri seniorska doda i jedno juniorsko), i dodao:

– Oni će imati podršku sa tribina, no i naši navijači će biti uz nas. To je naša snaga. Ovo zlato ne želi više niko od nas. Sve ćemo ostaviti na putu ka finalu. Atmosfera je odlična. Regenerisali smo ekipu odmah psole meča sa Poljskom, kako bi što spremniji dočekali naredni meč – zaključio je Goluža.

FOTO: Bjørn Kenneth Muggerud/Handballpix.com

Možda vam se dopadne

2 komentari

Mario 23/01/2014 - 22:23

Možda i dosanjamo ,premda jako teško,Danska u Danskoj je najteži mogući protivnik u rukometu,kada igraju u Herningu publika i glazba koju puštaju kada si u napadu jednostavno,te ubija,ali zašto da ne samo ako ih sada tu pobijedimo,to će biti najluđa utakmica u povijesti.

Odgovori
bgd 24/01/2014 - 23:41

Zaista se nije moglo.Čestitke hrvatima, na bilo kom drugom terenu siguran sam da ne bi bilo ovako kako se završilo.Ne mogu a da se ne setim reči G.Jona rumunskog delegata na jednoj utakmici lige šampiona,u neformalnom razgovoru rekao je: Sramno je koliko se Danci i Nemci medjusobno pomažu u odnosu na sve druge u evropskom rukometu…videli smo večeras i kako to rade.. .

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball