Balkan-Handball.com

Igor Karačić o svom najboljem prijatelju Džambu: „Zadavio bih ga“, jer znam kakav potencijal ima

Hrvatski reprezentativac iz redova skopskog Vardara, Igor Karačić, dao je interesantan intervju za sajt kluba u kome je odgovarajući i na pitanja navijača, spomenuo i ko mu je najveći prijatelj koga je stekao tokom svoje rukometne karijere.

Mostarac je odgovorio na pitanje „koji ga saigrač nervira za „sve pare“, koga bi gađao loptom u glavu da nije profesionalac“?

  • Ima jedan igrač koga nekada zagrlim, a koga bih nekada „zadavio“ s obzirom da znam kakav potencijal ima i šta bi sve mogao da napravi za klub i svoju porodicu. Taj igrač više nije sa nama, a zove se Strahinja Milić. To je najbolji prijatelj koga sam upoznao u rukometnom svetu. Nekada mi dođe da ga udarim loptom u nos jer znam koliko vredi i koliko može, a nekako radi protiv sebe – rekao je Karačić o svom prijatelju Džambu Miliću, koji će po svemu sudeći propustiti i drugi deo sezone nakon razlaza sa Vardarom na prošlog avgusta. 

during the Final Tournament – Final Four – SEHA – Gazprom league, Vardar – PPD Zagreb in Brest, Belarus, 07.04.2017, Mandatory Credit ©SEHA/ Stanko Gruden

Bivši srpski reprezentativac imao je probleme sa kilažom koji su uslovili i odlazak iz Skoplje gde je branio punih šest sezona. Trenutno je bez kluba.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *