Ivić: Nije bilo naše veče - Petrić: I titula i priprema za Flensburg! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Ivić: Nije bilo naše veče – Petrić: I titula i priprema za Flensburg!

Ivić: Nije bilo naše veče – Petrić: I titula i priprema za Flensburg!

zika.bogdanovic
0 komentar

Rukometaši C.O Zagreba, nisu bili previše razočarani posle polufinala i poraza od Vardara 22:30, svesni da su izgubili od boljeg rivala:

– Ovo nije bila naša najbolja utakmica. Čestitam Vardaru, bolji je u ovom trenutku. Bilo je neshvatljivih padova u igri – bile su reči Filipa Ivića, na koga se nadovezao kapiten Zlatko Horvat:

– Falilo nam je koncentracije i bolje igre u napadu. Čim nam neko izađe malo dublje, mi to ne znamo razbijati, ali dobro, učimo. Verujte da je ovo bilo puno bolje nego ranije kada smo se susretali sa ovakvim odbranama – zaključio je kapiten.

Zadovoljan je u miks zoni “SPENS-a” bio Vladimir Petrić, koji ne smatra da je bilo lako:

– Ispalo je na kraju tako, ali na terenu nije bilo ni malo pogotovo na početku. Znali smo šta nas očekuje. Utakmica sa Vardarom u SEHA nam je bila uvertira za Hamburg. Ovo je bilo još jedno uigravanje za Flensburg. Imali smo šest razlike, ali nismo uspeli da prelomimo i privedemo poluvreme kako treba kraju. Imali smo dosta grešaka, odbrana je bila dobra, ali napad je bio konfuzan. Promašili smo par zicera. Popustil smo sa koncentracijom, imali smo mali pad u igri, ali na kraju smo se digli i počeli da učimo da protivnika treba kažnjavati za njegove greške – rekao je Beli i nastavio:

– Prioritet nam je bio ulazak na F4, ali kad smo već tu, zašto ne napasti titulu. Ne mogu da kažem da nam nije u glavi Flensburg kao vrhunac sezone. Ovo je jedinstvena prilika da se stigne tamo, treba dati maksimum. Sve ono što sledi, počinje danas. Odradili smo prvo poluvreme.

Želja za finale…

– Voleo bih više Tatran nego Meškov, koji je u poslednjih par utakmica pokazao da je odlilčna ekipa. Imaćemo imperativ pobede, al ii želju da se što bolje pripremimo za Flensburg.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball