Balkan-Handball.com

KAMENICA LJUT POSLE PARTIZANA: „Potpuno smo razočarali – Nisam optimista“

Posle četvrtog uzastopnog poraza na startu sezone od Partizana na „Banjici“, ako se računa i učestvovanje u EHF Kupu, trener Lovćena, Kasim Kamenica, nije se štedeo u kritikama na račun svojih igrača:

– Čestitam Partizanu na zasulženoj pobedi. Talenat i mladost su doneli dominaciju nad iskustvom i lažnim znanjem. I pored toga što smo dobro otvorili utakmicu, nismo uspeli da pobedimo. Ne želim da umanjim pobedu domaćina, ali u nastavku smo igrali dosta loše. Loš  individualni učinak, puno taktičke nediscipline. Krila su bila u dobroj formi do ove utakmice, ali su se i oni priključili učinku bekovske linije i to je sve doprinelo da Partizan potpuno zasluženo dođe do pobede – rekao je iskusni stručnjak, a onda i odgovorio na pitanje da li je ovo bila i poslednja prilika da Lovćen uzme bodove na gostovanju u SEHA ligi ove sezone:

– U hendikepu smo, jer još uvek ne igramo na Cetinju. Ovo je bila dobra prilika da se na neiskustvo domaćina odgovori kvalitetnom partijom. Potpuno smo razočarali. Gde ćemo moći ovo nadoknaditi, to je veliko pitanje. Veliki problem je adaptacija pojedinih igrača na zahteve u igri. Adaptacija igrača iz malih klubova ili onih koji nisu imali veću ulogu, traje dugo. Nisam zadovoljan ni jednom prezentacijom do sada. Pred nama je veliki rad da podignemo ekipu. Nisam optimista – kazao je Kamenica i prokomentarisao situaciju u klubu:

– Loša je situacija. Mi smo u organizacionim promenama, a one su zakasnile. Veliki su dugovi, ali se ta politika pravljenja dugova promenila. Ekipa svojim učinkom ne pomaže sanaciji kluba. Iz tog razloga smo igrali dve utakmice u Tel Avivu da nas ne bi koštalo. Sve je to teret za ekipu – zaključi je Kamenica.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *