Kordi: Pobedili u dobroj utakmici - Brković: Više i bolje ne možemo - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Kordi: Pobedili u dobroj utakmici – Brković: Više i bolje ne možemo

Kordi: Pobedili u dobroj utakmici – Brković: Više i bolje ne možemo

zika.bogdanovic
0 komentar

Rukometaši Nexe-a slavili su na Banjici nad Partizanom 30:25. Trener gostiju Zdenko Kordi, bio je zadovoljan izdanjem svog tima i konačnim ishodom:

– Uvek mi je zadovoljstvo igrati na Banjici, uvek se dobro osećam. Imamo izvanredne i sportske i ljudske odnose sa RK Partizan. Moram čestitati svom timu na pobedi, a domaćinu na maksimalno angažovanoj igri. Bila je dobra utakmica. U pripremi smo imali problema i jedni i drugi, jer nas je potrošilo igranje EHF Kupa. Videlo se to na mom timu u prvom poluvremenu, kada smo se dosta teško kretali u odbrani. To se više videlo na igri Partizana u nastavku. Zadovoljan sam pobedom.

Trener RK Partizan, Aleksandar Brković, svestan je limita svog tima:

–  Čestitam Nexe-u na zasluženoj pobedi i želim im puno sreće da se plasiraju u grupu EHF Kupa. Više i bolje od ovoga ne možemo. U pojedinim delovima igramo dosta dobro i motivisano, ali kako vreme odmiče pada i nivo igre. Rotiramo, ali krila za bekove, i pivote za bekove. Teško je igrati u takvoj situaciji, ali to je tako. Nemam šta momcima da zamerim. Dali su maksimum. Bilo bi čudno da pobeđujemo ekipe u SEHA Ligi. Borimo se koliko možemo. To je neki naš maksimum. Radovanović i Đuričić su igrali do pre dva meseca ligu mlađih kategorija RSB, a sada protiv Nanta, Vardara, itd. Kapacitet naše ekipe je sada ovoliki.

Desno krilo RK Nexe, Franjo Lelić, izrešetao je domaće u nastavku:

– Čestitao bih Partizanu na fer i korektnoj igri. Mi smo lošije ušli u utakmicu, ali smo sve to ispravili početkom drugog poluvremena, kada smo malo jače zaigrali u odbrani. Sa tom 5-1 smo došli do laganih golova. Rezultat se još neko vreme vrteo na gol, dva, ali uspeli smo se da se odvojimo i sačuvamo prednost do kraja.

Levo krilo RK Partizan, Vanja Ilić:

– Čestitao bih igračima Nexea na pobedi i mojom ekipi na dobroj borbi i pruženom otporu. Nesrećna povreda Radovanovića nam je napravila problem u rotaciji, što su gosti iskoristili. Zbunila nas je odbrana 5-1 u drugom poluvremenu. Izgubili smo, ali smo se borili do kraja…

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball