Kragujevčanke nadoknadile -9 i obezbedile evro-proleće! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Kragujevčanke nadoknadile -9 i obezbedile evro-proleće!

Kragujevčanke nadoknadile -9 i obezbedile evro-proleće!

zika.bogdanovic
0 komentar

Rukometašice kragujevačkog Radničkog, napravile su pravu senzaciju, savladavši ukrajinske Karpate 33:23 u revanš meču trećeg kola Kupa EHF, nadoknadivši -9 iz prvog meča u Užgorodu. Golom četiri sekunde pre kraja, obezbeđeno je prvo evropsko proleće u istoriji kluba…

Radnički – Karpati 33-23(16-13)
Radnički: Tošović, Ćosić, Filipović, Stepanović 11, Kukić-Radojičić 6, Balać 4, Kuharović 3, Radosavljević 3, Stoiljković 3, Tanić 2, Cairovic, Jovanović, Knežević, Obućina.
Karpati: Baloh, Gaivic, Kilc,Maliucenko 5, Solkovska 5, Umanets 4, Petrovska 3, Tarasova 2, Turkalo 2, Liebiedieva 1, Semalj 1,Mazjuta.

ĐUROVIĆ: „NAJVEĆI USPEH U ISTORIJI KLUBA“

 Trener Kragujevčanki, Aleksandar Đurović, koji ovu funkciju obavlja u paru sa kolegom Kurandićem, bio je izuzetno zadovoljan nakon meča:

– Ovo je najveći uspeh u istoriji kluba. Pokazali smo da kada se da srce na terenu, može da se postigne nešto što je bilo teško dostižno nakon prvog meča, kada smo došli sa -9.

Kakve su želje pred žreb?

– Imamo želju da odemo u neki grad na moru, Valensija, tako nešto, a ne da nas čuvaju po ukrajinskim šumama – našalio se Đurović na kraju.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball