Balkan-Handball.com

Krenuo sa radom sajt za rukometne trenere – rukometnitrener.com

Još jedna novost na rukometnom internet nebu je i sajt rukometnitrener.com, čiji je idejni tvorac srpski trener Akim Komnenić. Želja da se sva trenerska znanja i iskustva skupe na jednom mestu, naterala je mladog stručnjaka koji je, između ostalog, radio u dva beogradska kluba, Crvenoj zvezdi i Partizanu, da napravi sajt koji je sa radom počeo prošlog meseca.

– Treneri su najveći rukometni stvaraoci, a moja lična želja je da jednog dana u Srbiji imamo jaku organizaciju koja bi rešila mnoge probleme, stručnost, uslove za rad i napredak kao i ujedinjenje svih trenera koji bi trebali da se pitaju za mnoge rukometne stvari jer smo mi ipak najveći stvaraoci i najviše dajemo rukometu – stoji u opisu sajta, kao i sledeće:
– Ne sećam se da je u poslednjih godina neko izdao knjigu za trenere, CD, potegao pitanje statusa trenera itd. Pozivam Vas da otvoreno pišete za ovaj sajt, šta god mislite da će biti korisno za rukometne trenere i rukomet uopšte. Dosta je uzimanja, vreme je da damo rukometu i postavimo ga na mesto gde je nekada bio. Kada bude tako i mi ćemo dobiti svoje zasluženo mesto – kaže Komnenić.RUKOMETNITRENER.COM

8 Comments

 1. paok

  17/07/2013 at 12:48

  prvi na sajtu AKIM KOMNENIC hahahahah kaze Partizan najbolja skola rukometa, a ne znam da li ima skole rukometa koja radi NESTRUCNIJE sa mladjim kategorijama

 2. ime i adresa poznati redakciji

  17/07/2013 at 19:50

  Nisam baš razumeo šta je ha,ha,ha.. njegova tvrdnja da je škola partizana to i to ili nešto drugo .Molim te bez facebook slengova i ,pa budi dobar da nam daš tumačenje.

 3. mica

  24/07/2013 at 16:44

  Hahahaha…da da akim pa jos prvi hahahaha jao gde ide rukomet..da li je ovo moguce??????!!!!!!

  • Nada Macura

   24/07/2013 at 21:04

   Ne razumem zašto pišete komentare u stanjima transa ili sličnim..Posle 17 nerazumljivih reči ,stavio si 15 znakova interpukcije.Ako se rugaš ,što je dozvoljeno iako nije pristojno,budi dobar pa napiši nešto smisleno što će nam pomoći da razumemo zbog čega si toliko uznemiren pri pisanju komentara na relativno bezazlenu i pre svega pozitivnu vest

   • mica

    28/07/2013 at 10:25

    Treba malo da se razumes u rukomet I sve bi ti bilo jasno! Zbog toga ??????!!!!!:))))))

 4. Nada Macura

  28/07/2013 at 13:07

  Ti si u opasnoj zabludi ako misliš da su tvoje polupismene i u svakom slučaju nebulozne rečenice potvrda o stručnosti.To su samo dokazi nekulture i nevaspitanja.Da nije tako, ti bi se potpisao ,naveo šta i gde radiš u rukometu kao i kakve su ti konkretne zamerke na trenera A.komnenića i njegov pokušaj da napravi nešto u ovom nesretnom rukometnom okruženju.Ovako ,deluje mi da si samo jedan od ljudi koji se muvaju oko rukometa ,sa ubedjenjem da nešto znaju, a da svi drugi u svakom slučaju nemaju pojma.Dokle smo stigli valjda i ti vidiš,mada za to su sigurno krivi svi o osim tebe.

  • mica

   30/07/2013 at 21:23

   Nemoj molim te o pismenosti I strucnosti..ustvari ja cu svoju strucnost dokazivati kao I do sada gde treba a tebi I onima koji se muvaju oko rukometa ostavicu da se nadmudrujete!

 5. Genije

  29/07/2013 at 18:49

  Pa ko da izda knjigu,napise tekst,snimi video zapis kada su nam vecina trenera polupismeni,i tu su gde jesu samo nekim privatnim vezama uglavnom sa zna se vec kim.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *