"Krv nije voda", Nikola Perić: Otac mi je najveća podrška - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan „Krv nije voda“, Nikola Perić: Otac mi je najveća podrška

„Krv nije voda“, Nikola Perić: Otac mi je najveća podrška

zika.bogdanovic
2 komentari

Da „krv nije voda“ podsetio je mladi 19-godišnji čuvar mreže Nikola Perić na startu sezone u pobedi Crvene zvezde nad Dinamom 35:33. Treća rukometna generacija kod Perića, izrastao  je u junaka utakmice i prelomio utakmicu na stranu svog novog tima.

Sin legendarnog Dejana Perića, jednog od najboljih golmana na svetu u poslednih par decenija, ovako je govorio za Balkan-Handball.com

Možda vam se dopadne

2 komentari

Jagodinac 26/09/2022 - 16:57

Prva rukometna generacija je bio Bogosav Peric legenda ZRK DInamo Pancevo. Posle njega druga rukometna generacija je bio njegov sin Dejan Peric prvo u ZRK Dinamo pa RK Crvena Zvezda pa Lasko itd… Treca rukometna generacija je Nikola Peric. Sta je zajednicko Nikoli i Dejanu? Pa to da su imali imaju tate koje svojim autoritetom i legendarnim statusom mogu da i te kako pomognu u karijeri. kad imas negoga ko stoji iza tebe kao autoritet u klubu onda mozes i relaksirano da se bavis sportom i uvek si u dobroj prednosti u odnosu na nekog drugog koji nema tatu i tationog drugarta trenera ili drugara iz uprave kluba kao sto je imao Dejan. U to vreme bilo je jos par dobrih golmana u ZRK DInamo ali su svi leteli na kluopu posle prve „greske“ dok je Dejan mogao da napravi sto gresaka a da Ljubi Obradovicu ne padne na pamet da ga posalje na klupu da malo oladi i razmisli. Par dobrih golmana je zavrsilo karijeru jer je Dejan morao da bude izmedju stativa. Verujem da neki talenti ipak nece morati da napuste Zvezdu zbog tatinog sina Nikole i da je Nikola zaista talentovan golman. Nepotizam jeste dobar za tatine sinove ali ne i za srpski rukomet tj Zvezdu.

Odgovori
Jagodinac 26/09/2022 - 17:56

Koji ovaj? Ocigledno je ovaj nacitan i dobar djak ovaj kao sto mu je tata bio. Ovaj.

Odgovori

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball