Ljubimac "Komita" o Vardaru: Sezona je za pet, da nije Mihajla klub bi se ugasio! On je apsolutni spasilac! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Ljubimac „Komita“ o Vardaru: Sezona je za pet, da nije Mihajla klub bi se ugasio! On je apsolutni spasilac!

Ljubimac „Komita“ o Vardaru: Sezona je za pet, da nije Mihajla klub bi se ugasio! On je apsolutni spasilac!

zika.bogdanovic
1 komentar

Pet godina je proveo u dresu skopskog Vardara. Nekadašnji makedonski i srpski reprezentativac, Nemanja Pribak, otvoreno je govorio u podcastu RUKOMETNA TVRĐAVA o stanju u svom bivšem klubu. Iskusni srednji bek koji je poslednje dve sezone član  novosadske Vojvodine, smatra da je sezona makedonskog šampiona bila uspešna.

    • Mislim da je dobra sezona, 4 na 5, ili čak 5 na 4, znaš kada te ocenjuje učiteljica. Zašto? Zato što se promenilo mnogo stvari. Ne jedna, dve, promenilo se sve. Promenila se uprava, sekretar, svi komplet. Poznajem Mihajla i verovao sam da se nikada neće vratiti u Vardar. Pojavio se kao apsolutni spasilac. Da nije bilo njega, klub bi se ugasio. Pojavio se taj čovek, dovodio šta je našao na tržištu, promenio se trener, mnogo nezahvalna sezona, i za trenera i za njega. Ispasili su od Vesprema, osvojili prvenstvo i Kup pored Eurofarma koji ima super ekipu. Zašto ta sezona ne bi bila dobra? Šta je trebalo, da se ode na Final4? – rekao je između ostalog Pribak i prokomentarisao i poruku Stojančeta Stoilova predsedniku Vardara.

POGLEDAJTE…

 

Možda vam se dopadne

1 komentar

Немања Прибак: Да не беше Михајло, Вардар ќе престанеше да постои… – Екипа 25/05/2021 - 20:35

[…] „Мислам дека ова беше добра сезона за Вардар, четири на пет, или пет на четири, како кога ве оценува учителката. Зошто? Па се променија многу работи, не една или две, туку премногу работи. Се смени управата, секретарот, сите комплет си заминаа. Го познавам Михајло и не верував дека ќе се врати назад во Вардар. И тогаш – се појави како апсолутен спасител. Да не беше тој, Вардар ќе згаснеше, ќе престанеше да постои. Михајловски ја преззеде одговроноста, најде што можеше да се најде на пазарот, состави солиден тим. Ова беше неблагодарна сезона, и за него и за тренерот. Испаднаа од Веспрем во ЛШ, но го освоија првенсството и купот крај силниот тим на Еурофарм. Зошто оваа сезона не би била добра за Вардар“, изјави Прибак за „Балкан хендбол“. […]

Odgovori

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball