Ljubimac „Komita“ o Vardaru: Sezona je za pet, da nije Mihajla klub bi se ugasio! On je apsolutni spasilac! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Ljubimac „Komita“ o Vardaru: Sezona je za pet, da nije Mihajla klub bi se ugasio! On je apsolutni spasilac!

Pet godina je proveo u dresu skopskog Vardara. Nekadašnji makedonski i srpski reprezentativac, Nemanja Pribak, otvoreno je govorio u podcastu RUKOMETNA TVRĐAVA o stanju u svom bivšem klubu. Iskusni srednji bek koji je poslednje dve sezone član  novosadske Vojvodine, smatra da je sezona makedonskog šampiona bila uspešna.

    • Mislim da je dobra sezona, 4 na 5, ili čak 5 na 4, znaš kada te ocenjuje učiteljica. Zašto? Zato što se promenilo mnogo stvari. Ne jedna, dve, promenilo se sve. Promenila se uprava, sekretar, svi komplet. Poznajem Mihajla i verovao sam da se nikada neće vratiti u Vardar. Pojavio se kao apsolutni spasilac. Da nije bilo njega, klub bi se ugasio. Pojavio se taj čovek, dovodio šta je našao na tržištu, promenio se trener, mnogo nezahvalna sezona, i za trenera i za njega. Ispasili su od Vesprema, osvojili prvenstvo i Kup pored Eurofarma koji ima super ekipu. Zašto ta sezona ne bi bila dobra? Šta je trebalo, da se ode na Final4? – rekao je između ostalog Pribak i prokomentarisao i poruku Stojančeta Stoilova predsedniku Vardara.

POGLEDAJTE…

 

One Comment

  1. Pingback: Немања Прибак: Да не беше Михајло, Вардар ќе престанеше да постои… – Екипа

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *