Balkan-Handball.com

STOILOV: Odlazak Alušovskog velika greška predsednika, vratićemo se deset godina unazad ako ode!

Kao i uvek, bez dlake na jeziku govorio je kapiten Vardara, Stojanče Stoilov. U izjavi za Gol.mk, legendarni makedonski pivotmen rekao je kako smatra da je velika greška predsednika Mihajla Mihajlovskog što neće nastaviti saradnju sa trenerom Stevčetom Alušovskim, koji odlazi na kraju sezone!

-Prvo, ja ne znam ko će biti naredni trener Vardara, ali se i dalje nadam da će Stevče ostati. Ne želim nikoga da kritikujem javno, ali treba da budemo realni. Ovaj Vardar nema kvalitet za velike ciiljeve. Ovo je sve bio jedan vid provere, da vidimo gde smo sa rosterom, pa potom polako da vraćamo Vardar na mesto koje mu pripada. A to se ne radi preko noći, kupovinom deset novih  igrača. 

-Mislim da je velika greška što Alušovski odlazi, to je čovek kojeg mnogo poštujem. Mnogo voli rukomet, razume ga, i mislim da je zaista na pravom putu. Iz utakmice u utakmicu, sve bolje vodi ekipu. Mislim da naš predsednik pravi grešku, i nadam se da će je uvideti do kraja sezone, i da neće vratiti Vardar deset godina unazad smenom trenera – izjavio je kapiten Vardara!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *