Lokomotiva bila dostojan takmac u Zaječaru - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Lokomotiva bila dostojan takmac u Zaječaru

Lokomotiva bila dostojan takmac u Zaječaru

zika.bogdanovic
0 komentar

Srpske šampionke, rukometašice Zaječara, savladale su u novom meču WRHL hrvatsku Lokomotivu 26:23.

RK ZAJECAR: Stanojević, Matić, Peraica 6, Vučković 2, Nišavić 5, Pislaru, Rajović, Fernandez 5, Zebić 1, Georgijev, Dragoljubović, Sopronji 2, Benzai 2, Gorilska, Mangue 3
Trener: Živojin Maksić
Isključenja: 8 minuta
Sedmerci: 6/3

RK LOKOMOTIVA: Razum, Smiljanić, Božovic 2, Oštarjaš 1, Krsnik 2, Marković 1, Kožnjak 8, Janković 4, Bušic, Milić 2, Prevendar, Debelić 2, Bukovina, Poljak 1, Mudronja
Trener: Nenad Šoštarić
Iskljucenja: 12 minuta
Sedmerci: 5/3

U teškoj utakmici koja nije obilovala lepim potezima rukometašice Zajecara su teže nego što se ocekivalo savladale uporne gošce iz Zagreba rezultatom 26-23.
Pocetak utakmice je doneo bolju igru Lokomotive koja je vodila vecim delom prvog poluvrfemena. Domace igracice su konstantno jurile prednost gošci prvih 20 minuta. Jake odbrane na obe strane su donele neobicno mali broja golova. Napacke akcije su bile procitane pa je sa obe strane vidjeno neobicno veliki broj tehnickih grešaka. Zajecarke su na samom pocetku utakmice imale nekoliko neiskorišcenih sedmeraca. Treneri sa obe strane su pokušavali da trgnu svoje ekipe.
U drugom poluvremenu su Zajecarke pokazale da su na svom terenu nepobedive. Konstantno su držale prednost od nekoliko golovs. Lomotiva je u više navrata stizala prednost domacih igracica ali nije imala dovoljno ni snage a ni znanja da konacni rezultat. Brze kontre su olakšale posao domacim igracicama pa su navijaci napustili halu zadovoljni konacnim rezultatom.

preuzeto sa: rkzajecar.org.rs

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball