Lovćen na noge Makabiju, Novak Bošković: „Cilj je prolaz dalje“ – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Lovćen na noge Makabiju, Novak Bošković: „Cilj je prolaz dalje“

Cetinjski Lovćen će u ponedeljak (20 časova) i utorak odigrati dvomeč prvog kola EHF Kupa u izraelskom Tel Avivu protiv Makabija. Ambiciozni izraelski tim želi titulu šampiona u svojim vitrinama ove sezone, ali i što dalje u EHF Kupu. U tome će im pomoći srpski internacionalci, Bojan Butulija i Novak Bošković. Crvenčanin se posle godinu dana u slovenačkom Cimos Koperu i kratke episode u Kataru, ponovo obreo u izraelskom klubu, u čijem je dresu bio i najbolji strelac Čelendž Kupa pre dve sezone:

– Imamo odličnu atmosferu. Ljudi iz kluba su zadovoljni kako smo se uklopili. Meni nije ni bilo toliko teško, jer sam sa većinom igrača ovde proveo već dve godine. Sa Bojanom (Butulija) su oduševljeni. Bio je MVP prošlog šampionata, a momak je super, kako na terenu, tako i van njega – kaže Bošković i dodaje:

– Doveli smo pojačanje i na srednjem beku, Matalona, iskusnog domaćeg reprezentativca koji puno znači ekipi koja je mlada. Ostatak su mladi domaći igrači, od kojih su šestorica u reprezentaciji kod Dragana Đukića.

Šanse protiv Lovćena?

– Idemo na pobedu i prolaz dalje. Najvažnije je da smo zdravi i da damo svoj maksimum. Ako sve bude po onome što smo radili i kako smo igrali tokom pripremnog perioda, mislim da imamo velike šanse da ispunimo očekivanja kluba, a to je prolaz dalje – jasan je Bošković.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *