Lovro bitolski: Naplata za sve! - Gajić: Nismo ih potcenili, u rupi smo! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Lovro bitolski: Naplata za sve! – Gajić: Nismo ih potcenili, u rupi smo!

Lovro bitolski: Naplata za sve! – Gajić: Nismo ih potcenili, u rupi smo!

zika.bogdanovic
0 komentar

Najavljivao je da Lovro Jotić da mu je dolazak u Bitolj rehabilitacija posle sedenja na klupi PPD Zagreb u prošloj sezoni i način da se dokaže u društvu najboljih. Početak sezone je potvrdio da povremeni hrvatski reprezentativac ima šta da pokaže u elitnom društvu, a da Eurofarm Rabotnik može mnogo da dobije sa njim u ulozi vođe tima. U Bitolju je pao Vesprem u nezaboravnom spektalu, a Jotić je još jednom bio odličan:

  • Ovo je naplata za sva ona poluvremena koja nismo dobro odigrali. Pokazali smo da možemo, znamo koliko su nam teško porazi pali, koliko smo se mučili tokom priprema, ovo je nagrada za sve to. Čestitam momcima na pobedi protiv Vesprema o kome kao ekipi ne treba trošiti reči. Hvala i publici, ovo je gušt igrati u ovom ambijentu.

Realan je bio najbolji strelac Vesprema na večerašnjem meču, iskusno desno krilo Dragan Gajić:

  • Zasluženo su momci dobili, probudili smo se tek u drugom poluvremenu. U grču smo igrali prvo poluvreme, još od poraza od Monpeljea. Drugo smo odigrali dobro, tako da smo trebali da igramo od prve minute. Upali smo u rupu i moramo se izvući kao ekipa. Izgubili smo dve utakmice zaredom, došli smo da pobedimo, da se dignemo. Nismo potcenili Eurofarm, ali igrali smo u grču i strahu, golman je bio odličan. Na poluvremenu smo rekli „ajde da igramo“, ali nije bilo dovoljno. Eurofarm je zaslužio pobedu – reči su iskusnog Slovenca.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball