Balkan-Handball.com

Šabac koban po Alušovskog – RK Eurofarm Rabotnik se rastao sa trenerom

Šabačka Metaloplastika ostvarila je vrednu pobedu u SEHA Gazprom ligi protiv učesnika EHF Lige šampiona makedonskog Eurofarm Rabotnika 27:26. U neizvesnoj završnici posle gola Viktora Matičića, levi bek Euforama Marin Vegar nije uspeo da zatrese mrežu Bomaštara i tako obezbedi bod svom timu. To je bila treća pobeda tima Veselina Vukovića u regionalnoj ligi posle domaćih trijumfa nad Meškovom iz Bresta i moskovskim Spartakom, ali i prva koja je dovela do „zemljotresa“ u jednom klubu.

RK Eurofarm Rabotnik objavio je da je posle poraza u Šapcu usledio sporazumni raskid saradnje sa trenerom Stevčetom Alušovskim.

„Na zajedničkom sastanku je zaključeno da je u interesu kluba i budućim nastupima ekipe da dođe do prekida saradnje. Uprava RK Eurofarm Rabotnik zahvaljuje se na dosadašnjem angažmanu Stevčetu Alušovskom i želi mu puno zdravlja i sportskih uspeha“. 

Eurofarm Rabotnik nalazi se na poslednjem mestu u grupi EHF Lige šampiona sa dve pobede i sedam poraza. Pitanje je, međutim, da li je i koliko moglo bolje s obzirom na debitantsku sezonu i kvalitet igračkog kadra?

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *