Alkaloid „brendirao“ Autokomandu, Pepiju Manaskovu poverene mlađe kategorije – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Alkaloid „brendirao“ Autokomandu, Pepiju Manaskovu poverene mlađe kategorije

Nova snaga makedonskog rukometa, RK Alkaloid, priredio je svečanost u sportskoj sali na Autokomandi, koja je i zvanično postala novi dom ovog kluba. Ambiciozan projekat iza kojeg, između ostalih, stoje Živko Mukaetov i trener Kiril Lazarov, za cilj ima da ovoj balkanskoj zemlji iznedri što više novih rukometnih asova.

I pored toga, u prvoj polusezoni u eliti, nisu isostali ne rezultati u seniorskoj konkurenciji – Alkaloid do sada ima samo tri poraza u šampionatu, a u plej-of je preneo samo bod manje od vodećeg tandema Vardar-Eurofarm Pelister.

Sportski direktor Goran Minov, trener Kiril Lazarov i Živko Mukaetov istakli su da će prevashodna preokupacija kluba ostati ista, a da će uslovi biti još bolji. Podsetimo, Alkaloid je do sada igrao u SC „Boris Trajkovski“, ali će nadalje gosti dočekivati na renoviranoj Autokomandi, koja je sada brendirana plavo-belim bojama Alkaloida.

Predstavljena je klupska strategija mlađih kategorija, nova himna kluba i adaptirana sala u kojoj će ekipa trenirati.

Jedna od najvećih legendi makedonskog rukometa, Pepi Manaskov, od 1. januara preuzeće brigu o mlađim kategorijama kluba. Prethodno je tu funkciju obavljao u skopskom Vardaru.

Foto: Gol.mk

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *