Borko Ristovski operisao koleno: Želim biti spreman za mnogo težu sezonu! - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanMakedonija Borko Ristovski operisao koleno: Želim biti spreman za mnogo težu sezonu!

Borko Ristovski operisao koleno: Želim biti spreman za mnogo težu sezonu!

Marko Marjanović
0 komentar

Iskusni golman Vardara i reprezentacije Makedonije, Borko Ristovski, morao je nešto ranije da završi sezonu zbog problema sa povredom. Pouzdani čuvar mreže je u nedelju operisao koleno – kako je sam istakao na društvenim mrežama, zahvat je prošao u najvoljem redu.

-Želim obavestiti javnost da sam u nedelju operisao koleno, i da je sve u najboljem redu, zahvaljujući profesionalnosti Dr. Nastova. Odlučili smo se na ovakav korak baš u ovom trenutku kako bih mogao oporavljen, nesmetano da prođem kroz pripreme za narednu sezonu, tokom koje nas očekuje duplo veći broj utakmica nego ove. Biće puno teže. Hoću da pošaljem poruku navijačima Vardara, da im poručim da moramo biti ujedinjeni jer dolaze mnogi napori u pokušaju da vratimo Vardar tamo gde mu je mesto – na vrh Evrope. Želim vam prijatan letnji odmor, čuvajte se i budite uz Vardar – poručio je Ristovski putem društvenih mreža.

U njegovom odsustvi, gol Vardara u mečevima osmine finala protiv Metaloplastike brane Kizić i Kantegrel, a zanimljivo je da će obojica napustiti klub na kraju sezone.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball