RUKOMETNA TVRĐAVA sa Rokom Ovničekom: Slušam starije, ali su mi u napadu odrešene ruke! (Video) - Balkan-Handball.com
Naslovna Intervju nedelje RUKOMETNA TVRĐAVA sa Rokom Ovničekom: Slušam starije, ali su mi u napadu odrešene ruke! (Video)

RUKOMETNA TVRĐAVA sa Rokom Ovničekom: Slušam starije, ali su mi u napadu odrešene ruke! (Video)

Marko Marjanović
0 komentar

Jedan iz neverovatne plejade supertalentovanih slovenačkih srednjih bekova, Rok Ovniček, bio je gost Marka Marjanovića u okviru našeg serijala RUKOMETNA TVRĐAVA. Dvadesetdvogodišnji organizator igre Nanta „eksplodirao“ je ove sezone u EHF Ligi šampiona, i značajno doprineo da se ekipa Alberta Entreriosa drugi put u istoriji nađe na završnom turniru u Kelnu.

Bivši igrač Gorenja i Celja govorio je o šansama Nanta protiv Barselone u polufinalu, vezi između „veterana i klinaca“ u klubu, komunikaciji i poverenju Alberta Entreriosa i još mnogim temama aktuelnim u finišu sezone.

-Nedostaju nam igrači u tim nekim srednjim, najboljim rukometnim godinama. Međutim, mi mlađi se sjajno snalazimo sa starijim saigračima kao što su Lazarov i Rivera. Uprkos godinama i odgvornosti pozicije srednjeg beka, Entrerios mi daje odrešene ruke u organizaciji napada – rekao je između ostalog Rok Ovniček.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball