Balkan-Handball.com

Božić Pavletić: Dolazak u Bitolj korak napred u karijeri

Hrvatska kolonija u Eurofarm Pelisteru obogaćena je dolaskom Josipa Božića Pavletića (27), koji će pojačati konkurenciju na poziciji desnog krila. Momak iz Splita se pridružio zemljacima Mandaliniću, Marašu, Kušanu i treneru Željku Babiću.

Božić Pavletić je još tokom drugog dela prethodne sezone, tokom koje je nastupao za Gepingen, dogovorio saradnju sa novim klub na 1+1 godinu. Afirmaciju je stekao u dva najveća domaća kluba, Nekseu i PPD Zagrebu, pre nego što je u januaru ove godine prešao u Gepingen. Zanimljivo, baš iz Gepingena je u Eurofarm Pelister prošle godine stigao i Josip Perić.

-Poziv Babića došao je slučajno. Dolazak u Eurofarm Pelister tretiram kao korak napred u karijeri. Klub je ambiciozan, raste iz godine u godinu, a mislim da imamo preduslove da naredne sezone budemo još bolji.

-Pauza je bila kratka, Bundesliga je jako dugo trajala, ali ne žalim se. Očekuje nas puno utakmica, tako da će biti minutaže za sve. Moramo da razmišljamo utakmicu po utakmicu, protiv svakog idemo na pobedu. Videćemo dokle ćemo stići – rekao je hrvatski internacionalac po dolasku u redove makedonskog vicešampiona. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *