Josip Perić: Makedonija ima čemu da se raduje! - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanMakedonija Josip Perić: Makedonija ima čemu da se raduje!

Josip Perić: Makedonija ima čemu da se raduje!

Marko Marjanović
0 komentar

Prva violina Eurofarm Pelistera, Josip Perić, govorio je nakon dramatičnog remija sa Vardarom u velikom makedonskom derbiju u Bitolju.

Reprezentativac BiH je detaljno analizirao meč i zaključio ono što je potpuno jasno – domaćin je ispustio veliku priliku da osvoji „pol poziciju“ pred plej-of.

-Mogu reći da je za nama psihički i fizički strašno teška utakmica. U prvom poluvremenu smo bili loši, u drugom se vratili. Zaslužili smo pobedu, ali mislim da ni da Vardarov bod nije nezaslužen. Privilegovan sam što sam igrao pred ovakvom publikom, a Makedonija je dobila pravi derbi kojem se može radovati u budućnosti – rekao je srednji bek za 24rakomet, i dodao.

-Njihova duboka odbrana sa isturenim Dibirovim, bila nam je jako nezgodna. Rasturili su nam koncepciju, ali smo se u drugom poluvremenu vratili iako smo većim delom utakmice zaostajali. Uprkos svim problemima u prvom poluvremenu, na kraju smo imali sve u svojim rukama. Nije se završilo kako smo želeli, ali možemo biti podignute glave nakon ovog derbija – zaključak je Josipa Perića.

Eurofarm Pelister već u petak gostuje Radovišu, a finiš regularnog dela sezone, kao i početak plej-ofa, zakazani su za februar. Zbog boljeg međusobnog skora, Vardar je u prednosti i preneće maksimalan broj bodova u doigravanje, ako ostvari sve pobede do plej-ofa.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.