Balkan-Handball.com

Kiril Lazarov o rastanku sa Golden Artom: Želim da redefinišem strategiju svog brenda

Nakon pres konferencije RK Golden Arta na kojoj je objavljen raskid saradnje sa Kirilom Lazarovim, koji je imao četvrtinski udeo u vlasništvu kluba i čiji je brend bio deo imena kluba (Golden Art KL7), najbolji makedonski igrač svih vremena oglasio se saopštenjem na ovu temu.

-U svojstvu idejnog tvorca brenda „KL7“, želim da izvestim rukometnu i sportsku javnost u Makedoniji da je isti u procesu redefinisanja strategije daljeg razvoja, i da više nije deo grupacije sa kompanijama „Golden Art“, „Rehau“ i dr. Želim se zahvaliti klubu na dosadašnjoj saradnji i da mu poželim mnogo uspeha i opšte odgovornih projekata u budućnosti. Za dalju komunikaciju oko svega što se tiče mog brenda, koristiću isključivo ovu platformu.

-Brend „KL7“ lično gradim duže od 25 godina svojim znanjem, sposobnošću i iskustvom, smatram da sam ga uzdigao na visok međunarodni nivo, predstavljajući makedonski rukomet po arenama širom sveta. Zahvaljujući ovom brendu, mnoga makedonska deca su se zainteresovala za rukomet. Ako sam bar trećina dece koja su prošla kroz moje kampove, uspeo da sklonim sa ulice i od svih poroka današnjice, i da ih preusmerim na zdrav fizički i mentalni razvoj, smatraću sebe srećnim čovekom. To je moj glavni motiv za dalji, kvalitetan rukometni angažman. 

-Država Makedonija je  uložila puno vere u moju sportsku karijeru, a ja planiram da joj se odužim ulaganjem iskustva koje sam sticao u prethodne dve decenije – zaključio je Kiril Lazarov u saopštenju. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *