Kreće „novi“ Eurofarm Pelister: Lars Valter okupio tim – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Kreće „novi“ Eurofarm Pelister: Lars Valter okupio tim

Okupljanjem, redovnim testovima i popodnevnim treningom u dvorani „Boro Čurleski“, ekipa Eurofarm Pelistera započela je pripreme za narednu sezonu. Sezonu od koje se u Bitolju očekuju trofeji na domaćoj sceni, i iskorak dalje u Evropi.

Novi trener, prvi skandinavski u ovom klubu, Lars Valter, na raspolaganju je imao 18 igrača, dok će na Usamu Hosnija, koji je učestvovao na nedavno okončanom afričkom Kupu Nacija, moći računati od ponedeljka.

Prvom timu su priključeni Pavle Atanasijević i Cvetan Kuzmanovski, koji su se nametnuli nastupima u Eurofarm Pelisteru 2. Kroz drugi deo priprema u Mavrovu, proći će i Emilijan Đorđovski, odnosno Pavle Petrović.

Tim će na Mavrovu raditi od 25. jula do 2. avgusta. Od 16. do 20. istog meseca, učestvovaće na tradicionalnom turniru u Strugi, dok već 25. sledi prvi izazov – četvrtfinale SEHA lige protiv Meškov Bresta (jedna utakmica). Tri dana kasnije, na programu je Superkup Makedonije sa Vardarom. 

Podsetimo se promena u sastavu viceprvaka Makedonije:

DOŠLI

Usama Hosni (Istr), Urban Lesjak (Hanover), Vilson Dejvis (Ivri), Rudi Seri (Ren), Denis Vasiljev (Motor Zaporožje), Žarko Peševski (Štutgart), Pavle Atanasijević i Cvetan Kuzmanoski (Eurofarm Pelister 2)

OTIŠLI

Nikola Markoski (Alkaloid), Elmir Gradžan (Olimpijakos), Stipe Mandalinić (AEK Atina), Marton Sekelji, Josip Perić, Nemanja Obradović, Mateo Maraš (Tatabanja), Reinie Taboada (Fredericija), Filip Ivanovski (Butel Skopje)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *