Krenuo i Eurofarm Pelister, Babić: Kvalitetniji smo nego prošle sezone! (Video) – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Krenuo i Eurofarm Pelister, Babić: Kvalitetniji smo nego prošle sezone! (Video)

Par dana nakon što je pripreme za narednu sezonu započeo RK Vardar 1961, motore je upalila i druga snaga makedonskog rukometa – Eurofarm Pelister. Uz sačuvanu okosnicu tima koji je prethodne takmičarske godine ostvario solidne rezultate na tri fronta, trener Željko Babić na raspolaganju ima šest novih igrača.

To su golmani Kizić i Sekelji, Josip Božić-Pavletić, Nemanja Obradović, Filip Ivanovski i Reinie Taobada, pridošlica iz Dankerka. 

S druge strane, klub su napustili Karim Hendavi, Gradimir Čanevski, Blagojče Trajkovski, Neven Stjepanović, Marin Vegar i Dario Petrovski.

Eurofarm Pelister će naredne sezone igrati čak pet takmičenja: Superkup Makedonije (utakmica sa Vardarom), domaće prvenstvo (od prvog kola), nacionalni Kup, SEHA Gazprom ligu i EHF Ligu Evrope.

Ekipa će najpre četiri dana trenirati u Bitolju, zatim od 23. do 30. jula u Mavrovu. Sledi par pripremnih utakmica i turnir u Strugi, a potom, 11. avgusta, meč Superkupa sa Vardarom. Deset dana kasnije, na programu je prva utakmica četvrtfinala SEHA lige protiv Meškov Bresta.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *