Babić krenuo u novu misiju: Motiv je ogroman, nikada nisam bio prvak Hrvatske - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Babić krenuo u novu misiju: Motiv je ogroman, nikada nisam bio prvak Hrvatske

Babić krenuo u novu misiju: Motiv je ogroman, nikada nisam bio prvak Hrvatske

Marko Marjanović
0 komentar

Novi, drugačiji izazov za Željka Babića. Nekadašnji selektor muške seniorske reprezentacije svoje zemlje, preuzeo je ulogu šefa stručnog štaba u najuspešnijem hrvatskom klubu. Novi trener Podravke i zvanično je predstavljen, pre memorijalnog turnira u Koprivnici.

Nije bilo dileme da će njegovo izlaganje očekivanja biti zabavno. Bivši trener Gorenja, Meškov Bresta i Eurofarm Pelistera, želi Podravki da vrati titulu i dominaciju, koju je prošle sezone prekinula Lokomotiva osvojivši trofej. 

-Ja baš želim biti prvak Hrvatske. Nisam to još napravio. Ni u muškom ni u ženskom rukometu. Imam veliki motiv i ako treba neću uopšte progovarati na treninzima, samo da budemo prvi – rekao je Babić.

Društvo će mu na tom putu praviti i bivši reprezentativac Ivan Stevanović, koji je angažovan kao trener golmana. U Podravku je stiglo čak osam novih igračica i ozbiljno se radi na tome da već ove sezone u Koprivnicu stignu i novi trofeji.

Babić  će se prvi put oprobati u žesnkom rukometu.

-Ja sam to tako hteo, ja to silno želim i znam da imam svoju životnu misiju i sportsku. Sigurno ima neki razlog zašto sam došao u Podravku,  mimo toga što je mene moj klub današnji želeo angažovati. Prvu promenu u odnosu na muški rukomet sam već osetio – počeo sam se znojiti ispod pazuha od nervoze, a to se ranije nije dešavao – našalio se Babić.

Foto:Ivan Brkić

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball