Saško Daev o razlazu Golden Arta sa Kirilom Lazarovim: Znali smo od decembra, nije bilo komunikacije - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanMakedonija Saško Daev o razlazu Golden Arta sa Kirilom Lazarovim: Znali smo od decembra, nije bilo komunikacije

Saško Daev o razlazu Golden Arta sa Kirilom Lazarovim: Znali smo od decembra, nije bilo komunikacije

Marko Marjanović
0 komentar

Ikona makedonskog rukometa, Kiril Lazarov, nije više deo najmlađeg kluba u zemlji i ambiciznog projekta Golden Art KL7. Aktuelni selektor nacionalnog tima bio je jedan od osnivača kluba, posedovao je deo akcija, ali je odlučio da se povuče.

Većinski vlasnik kluba je kompanije Golden Art sa 50%, kompanija Rehau i Milčo Čakarevski imaju po 12,5%, dok je Lazarov posedovao 25% akcija kluba. Međutim, po novonastalim okolnostima, vlasnička struktura će se promeniti. 

O ovoj situaciji govorio je predsednik kluba, Saško Daev:

-Kada radite u organizaciji, a ovaj klub jeste organizacija, najveći problem može biti nedostatak komunikacije. Kada ne komunicirate, ne znate šta će biti i kako će biti. Ako neko ima problem i ne iznosi ga, taj problem postaje sve veći i veći. Za sve ovo saznali smo još krajem decembra, kada je Lazarov jednostavno otkazao projekat. Ne znam da li je cilj bio da klub prestane da postoji, međutim, mi, kao odgovorni ljudi koji vodimo odgovorne kompanije, a govorim u ime „Rehau“ i „Golden Art“, glavnih finansijera kluba, ne možemo tek tako da kažemo „prijatno“, jer ovde ima puno mladih igrača čiji su nam roditelji ukazali poverenje, a 90% njih je došlo u Skoplje iz unutrašnjosti da se paralelno bave rukometom i obrazovanjem, uz našu pomoć. 

-Zbog njih, imamo obavezu da se borimo, ne možemo im tek tako reći, „doviđenja, sada se snalazite sami“. To ne bi bilo odgovorno ni od strane kluba ni od strane kompanija. Razlog razlaza je nedostatak komunikacije. Klub će u budućnosti pretrpeti, kao i samo njegovo ime – zvaće se samo „Golden Art“ – rekao je Saško Daev, a prenosi Gol.mk.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball