Format se ne zna, ali termin se zna: Mihajlovski najavio F4 SEHA lige početkom septembra u Zadru - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSEHA Format se ne zna, ali termin se zna: Mihajlovski najavio F4 SEHA lige početkom septembra u Zadru

Format se ne zna, ali termin se zna: Mihajlovski najavio F4 SEHA lige početkom septembra u Zadru

Marko Marjanović
0 komentar

Na današnjoj konferenciji za novinare predsednika RK Vardar 1961, takođe SEHA lige, Mihajla Mihajlovskog, prvi operativac skopskog kluba otkrio je da će se sezona SEHA lige prekinuta u februaru nastaviti u avgustu, a kulminirati u septembru završnim turnirom u Zadru, kao i prošle godine.

Situacija sa Motor Zaporožjem i Meškov Brestom je neizvesna i niko ne zna da li će nastaviti da igraju u regionalnoj ligi. Format za nastavak lige je dilema, ali je vikend od 2. do 4. septembra zakazan kao period u kome će se odigrati „fajnal for”, turnir četiri najbolje ekipe. Vesprem, koji je u poslednje dve sezone igrao samo u eliminacionoj fazi i osvojio trofej, još se nije oglasio.

Sve klupske utakmice u avgustu i septembru mogu dobro doći ekipama pred početak Lige šampiona, Lige Evrope ili domaćih prvenstava. Međutim, ovo takmičenje tesno sarađuje sa Evropskom rukometnom federacijom (EHF), pa će biti potrebno njihovo „zeleno svetlo“ za nastup Vardara, koji je nedavno suspendovan iz evropskih takmičenja.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball