Maksimov drži čas - Srbija i Rusija za Kraljevo (RTS 2, 20 časova) - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Maksimov drži čas – Srbija i Rusija za Kraljevo (RTS 2, 20 časova)

Maksimov drži čas – Srbija i Rusija za Kraljevo (RTS 2, 20 časova)

0 komentar

 Nedelja je "DAN SRPSKOG RUKOMETA" manifestacije, koja se krajem godine održava već godinama unazad. Od 12 časova, održaće se redovna Skupština RSS, kao uvod u sve ono što nas ćeka danas u Beogradu. Od 14,30 časova, Šandor Andorka će držati seminar za delegate i kontrolore, dok će srpski treneri imati priliku da uče od najboljeg. Ruski selektor, Vladimir Maksimov drži seminar na "Banjici" od 15 časova. O trofejnom Rusu, upravo najbolje govore trofeji. Kao igrač, bio je kapiten reprezentacije SSSR, koja je osvojila olimpijsko zlato u Montrealu 1976. Bio je Maksimov i prvi strelac Svetskog prvenstva 1970. godine, a sa ekipom MAI-a, osvajao je i tadašnji Kup Šampiona.

Kao trener, osvajao je dva puta svetsko (1993 i 1997), jednom evropsko (1996) i dva puta olimpijsko zlato (1992 – kao pomoćnik i Sidnej 2000, kao selektor). Nema sumnje da će treneri imati šta da ćuju.

Od 17 časova, u hotelu "M" je na programu Svečana Akademija, na kojoj će biti nagrađeni najbolji pojedinci u 2010. godini.

Kao kruna dana, od 20 časova na "Banjici" se sastaju reprezentacije Srbije i Rusije u humanitarnom meču, sa koga će prihod od karata, koje koštaju 150 dinara, otići kao pomoć Kraljevu.

Dođite na Banjicu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.