MARKOVIĆU ISTEKAO UGOVOR: Ima li BIH selektora ili ne? - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan MARKOVIĆU ISTEKAO UGOVOR: Ima li BIH selektora ili ne?

MARKOVIĆU ISTEKAO UGOVOR: Ima li BIH selektora ili ne?

zika.bogdanovic
0 komentar

Sa prvim danom oktobra istekao je važeći ugovor selektoru reprezentacije Bosne i Hercegovine, Draganu Markoviću, pa je tako postalo aktuelno i pitanje – Ima li Bosna i Hercegovina selektora ili ne? Iako je do prvih pretkvalifikacionih mečeva u borbi za baraž za SP 2017 u Francuskoj ostalo nešto više od mesec dana, nemogućnost da se UO RS BIH sastane zbog indolentnosti svog članstva, pravi glavobolju čelnicima Saveza, ali i neozbiljnu atmosferu pred novi ciklus.

– Odluka o novom ugovoru na četiri godine donesena je prije šest mjeseci. Postigli smo usmeni dogovor, a ja to još uvijek nisam dobio u pisanoj formi. Mislim da bi realno i ozbiljno bilo da taj ugovor dobijem prije početka novih kvalifikacija. Prihvatio sam sve uslove, koji su mi ponuđeni, pa tako očekujem da uskoro i potpišem ugovor – rekao je Dragan Marković za OSLOBOĐENJE.

Prvi meč u pretkvalifikacijama zakazan je za četvrti novembar u Tuzli protiv Slovaka, dok je četiri dana kasnije obračun u Kaunasu protiv Litvanaca, koji su BIH zagorčali život u borbi za EURO 2016.

Reprezentacija BIH je ostvarila najveći uspeh u svojoj istoriji pod vođstvom Dragana Markovića Marke, izborivši plasman na Svetsko prvenstvo 2015 u Kataru.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.