Balkan-Handball.com

Selektor BiH, Dragan Marković pred Srbiju: „Pobeda nas vraća u kvalifikacije“

Doživeo je Dragan Marković još jedan težak poraz na klupi Bosne i Hercegovine. Posle Nemačke u gostima, stigao je šamar i od Austrijanaca, a da li će iskusni stručnjak uspeti da vrati svoj tim kao u junskom baražu, kada se videla totalno drugačija igra na domaćem terenu protiv „Pancera“, ostaje da se vidi u nedelju od 17 časova u „Skenderiji“ gde stiže Srbija:

– Nastupili smo bez jedno šest ili sedam igrača koji su igrali protiv Njemačke u baražu, doživjeli smo težak i neugodan poraz. Spremni dočekujemo reprezentaciju Srbije, imamo nekoliko rovitih igrača, ali se nadam da će se oni do utakmice oporaviti. Očekujem dosta tešku utakmicu i pozivam publiku da nas podrži ma koliko loše startali, jer bi se eventualnom pobjedom vratili u kvalifikacije – rekao je Marković na PRESS konferenciji, a prenosi sportsport.ba
– Desilo nam se tih kobnih desetak minuta utakmice, što je repriza i one utakmice u Stuttgartu. Sigurno da su utakmice kad se sastaju ekipe sa prostora bivše Jugoslavije prije svega atraktivne za publiku i neizvjesne. Očekujem normalno ponašanje publike. Pogledao sam utakmicu Srbije i Rusije, vidjeli smo neke dobre i loše strane. To je reprezentacija koja može dobiti svakoga na svijetu, ali isto tako i izgubiti kad se od njih ne očekuje. Moramo se sada fokusirati isključivo na utakmicu sa Srbijom. Njih je iznijela publika u Nišu, oni su bili ključ pobjede Srbije. Očekujem sutra također podršku mojoj reprezentaciji, koja je sigurno zaslužila da ima podršku i da svi zajedno probamo doći do pobjede – rekao je Marković.

One Comment

  1. sd

    04/11/2012 at 02:32

    Sretno Marka

    Vodi momke do pobjede…

    Sportski Pozdrav

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *