MENTALNO ZDRAVLJE JE NAJVAŽNIJE! Mikel Hansen se povukao zbog stresa! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan MENTALNO ZDRAVLJE JE NAJVAŽNIJE! Mikel Hansen se povukao zbog stresa!

MENTALNO ZDRAVLJE JE NAJVAŽNIJE! Mikel Hansen se povukao zbog stresa!

zika.bogdanovic
0 komentar

Stvar koja se već dešavala u svetu vrhunskog rukometa sa najboljom rukometašicom planete Ruskinjom Anom Vjahirevom posle Olimpijskih igara u Tokiju, ponovo je šokirala sve. Danski Olborg je objavio da Mikel Hansen neće igrati rukomet u nekom neodređenom periodu jer pati od simptoma stresa. 

Olborg je objasnio razloge povlačenja svog najskupljeg pojačanja koje je PSŽ zamenilo domaćim klubom posle 10 godina prošlog leta…

U konsultaciji sa užom porodicom, lekarima i rukometom iz Alborga, Mikel Hansen se danas javio bolesnim sa simptomima stresa. To dolazi kao stresna reakcija na izuzetno tešku godinu za Mikela.

– Bila je to naporna godina za Mikela, sa prvim krvnim ugruškom u proleće 2022., preseljenjem sa porodicom u Dansku posle 10 uspešnih godina u inostranstvu, kao i ogromnom potražnjom i fokusom na njega tokom cele jeseni u vezi prelaska u Olborg i na kraju Svetskim prvenstvom 2023 u januaru – kazao je Jan Larsen, direktor kluba. 

– Po povratku kući sa finala SP pokazalo se da je čaša puna, a zajedno smo napravili jedini pravi izbor, gde je u potpunosti fokus na tome da Mikel dobije potrebno vreme i stručnu podršku za oporavak – dodao je Larsen. 

– Radujemo se Mikelovom povratku, ali trenutno je najvažnije da brine o sebi i svojoj porodici, naglašava Jan Larsen.

Trenutno nema više informacija o situaciji Mikela Hansena i molimo medije i druge da daju Mikelu Hansenu i porodici neophodan mir i da se uzdrže od kontakta sa njima.

Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.

U ime Mikkel Hansen i Aalborg Handball.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball