Milan Đukić podneo ostavku na mesto potpredsednika UO RSS - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Milan Đukić podneo ostavku na mesto potpredsednika UO RSS

Milan Đukić podneo ostavku na mesto potpredsednika UO RSS

zika.bogdanovic
1 komentar

 Dan pre sednice Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije (petak, 14) na kojoj će biti donete odluke o završetku sezone, izboru novog selektora muške reprezentacije i raspisivanju izbora, potpredsednik UO RSS, prvi čovek udruženja Super ligaša (ARKUS-a) i predsednik RK Vojvodina, Milan Đukić, podneo je ostavku i obrazložio je u otvorenom pismu: 

  • Podnosim neopozivu ostavku na mesto člana UO RSS. Ovim svojim potezom ću vam omoguićti da bez diskusije, bez suprotnog mišljenja, donesete odluke i mirno uvedete RSS u još veće probleme i još veće dno od ovoga u kome je sada. Donositi ovakav niz odluka na sednici u kojoj se raspisuju izbori je vredno toga da se to učini mirno i bez mene, svakako. Donećete verujem jednoglasnu odluku o proširenju lige za sezonu 2020/21 i time smiriti delove Srbije, zadovoljiti lične potrebe samovrednosti pojedinaca i uvešćete Superligu ili Arkus ligu u problem koji će se zvati bojkot lige. Kao predsednik UO Arkus lige znam stav i klubova u UO, ali i ostalih klubova Arkus lige koji neće prihvatiti proširenje ionako slabe lige. Drugo, donećete verujem jednoglasnu odluku o izboru selektora i njegovih pomoćnika. Verujem da vas je Mozzart Sport informisao i ko su. Logično je da sajt tog tipa ima informacije iz rukometa i pre samog događaja, zar ne? Kako se zove delo ugovaranja ishoda unapred? Donosite odluku o selektoru u godini izbora i na dan kada raspisujete faktički izbore u Savezu – napisao je Đukić u svojoj ostavci i dodao:

– Donosite odluku o izborima po Statutu zbog koga RSV i RS KiM ne učestvuju već četiri godine u radu i time jasno kažete – niste nam potrebni ni naredne četiri godine u organima i forumima RSS.  Da vas ubeđujem nemam nameru. Da glumim kakvog prosvetitelja u RSS – toga je dosta bilo. Pozivam vas da razmislite samo šta radite i da shodno tome i učestvujete u radu poslednje sednice UO RSS u ovom mandatu – zaključio je Đukić.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Power 011 14/05/2020 - 16:36

Zauzimanje pozicija za izbore.
Bice ludo opet
Pancevo -> Sasa
Vojvodina / KiM / Beograd -> Djuka
Boza -> lazni car scepan mali , sam bez idje ikoga

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball